Gallup: Millaisen hyvinvointijutun haluaisit lukea Trendistä?

Toimitus

Millaisista hyvinvointiaiheista sinä haluaisit lukea tulevista Trendeistä? Haluatko kuulla treenivinkkejä, saada ravintoneuvoja vai pohtia mielesi syövereitä? Haluamme kuulla kaiken!

Ensi kuussa tapahtuu jänniä, sillä #trendivaanparanee. Siksi haluamme kuulla teidän toivomuksiamme erityisen paljon juuri nyt.

Tee meidät iloisiksi ja vastaa postauksen alla olevaan gallupiin. Ja jos haluat, että emme ole vain iloisia, vaan myös tanssimme riemusta toimiston pöydillä, (viime aikoina toimituksessa on tanssittu muun muassa tätä) kommentoi postausta ja kerro mielipiteesi myös seuraavasta aiheesta:

Mitkä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet kiinnostavat sinua? Entä mistä et halua missään nimessä lukea?

Kiitos superisti vastauksista jo etukäteen! Hyödynnämme niitä, kun teemme entistäkin parempaa Trendiä.

18 päivää, 19 tuntia,  45 minuuttia vieläkin parempaan Trendiin

#trendivaanparanee

Näin syöt olosi ihanaksi.
Näin vähennät stressiä helposti.
Näin pääset eroon syömisahdistuksesta.
Näin teet työpäivästäsi paremman.
Äänestä
24% Näin syöt olosi ihanaksi.
27% Näin vähennät stressiä helposti.
32% Näin pääset eroon syömisahdistuksesta.
16% Näin teet työpäivästäsi paremman.

Kommentit

terveysintoilija (Ei varmistettu)

Kaikki terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin liittyen kiinnostaa minua tooooosi paljon. Toivoisin infopläjäyksiä eri ruoka-aineista, terveellisiä reseptejä ja treenivinkkejä. Sain itseasiassa äsken ihan huikeen idiksen. Tehkää joka lehteen sellainen kuukauden terveyshaaste, mitä lukija voisi yrittää toteuttaa joka päivä. Esim. "juo 2 litraa vettä joka päivä", "käy ½ tunnin lenkillä joka päivä", "syö päivittäin valkosipulinkynsi" tms. Ja tietenkin perustelut tälle haasteelle, että miksi niin kannattaa tehdä ja mitä siitä seuraa. Miltäs kuulostaa?

Toimitus
Toimitus

Aivan huikean hyvä idea! Tosin kaikki läheisemme eivät ehkä arvosta valkosipulinkynsi päivässä -haastetta ;)

Terveysasiat kiinnostaa, mutta tietty kiinnostuneena moni juttu alkaa muuttua aika peruskauraksi. Siksi mä haluaisin lukea välillä myös vähän pöljiä juttuja! Esim. värin tai valon vaikutuksesta jne! Myös joku sellainen pieni palstanpätkä, jossa esiteltäisiin aina kulloiseenkin kauteen kuuluva hedelmä/kasvis/marja ja sen hyödyt terveyden kannalta ja mainittaisiin vaikka muutamia käyttömahdollisuuksia.

Niin ja kuukauden smoothie voisi olla myös kiva!

Toimitus
Toimitus

Teillä on niin hyviä idiksiä, että alkaa melkein ihmetyttää, miksi te ette ole täällä toimituksessa tekemässä lehteä!

Fiia (Ei varmistettu)

Haluaisitteko kertoa miten ruuanlaitosta voisi innostua? Rakastan hyvää ja puhtaista raaka-aineista tehtyä kotiruokaa mutta en mitenkään jaksa laittaa sitä viittä minuuttia kauempaa, oon aina suhtautunut kokkaukseen kotityönä, siis yhtä ihanana asiana kuin vaikka tiskaaminen. Kavereiden kanssa se on tietty hauskempaa, mutta silloinkin mun taitavat kokkikaverit yleensä tekee suurimman osan... :D

Kaikki hyvinvointijutut on aina plussaa, mutta reseptien ylipitkät raaka-ainelistat saa mut vaan pudistamaan päätäni ja kääntämään sivua.

Toimitus
Toimitus

Kiinnostava näkökulma! Itsellenäni on vähän sama juttu sisustamisen kanssa. Haluaisin kyllä viimeistä piirtoa myöten harkitun sisustuslehtikodin, mutta ajatuskin tapetoimisesta tai täydellisten taulunkehysten metsästämisestä uuvuttaa. Mites tämä nämä pulmat ratkaistaisiin? Ehkä tässä tosiaan on jutun paikka.

Toimitus
Toimitus

Ihan mahtavia ideoita! Itse asiassa keskustelin juuri eilen erään ihmisen kanssa lääkkeiden liikakäytöstä. Lääkäri oli ehdottanut hänelle työuupumukseen "työssäkäyvien ihmisten masennuslääkkeitä". Jotenkin tuntuisi vähän järkevämmältä puuttua työn sisältöön kuin antaa ihmiselle lääkettä, että tämä selviää työstään. Ja tuo jatkuva antibioottien syöminen on myös varsin yleistä. Pannaan mietintään, josko keksittäisiin aiheesta jotain!

Toimitus
Toimitus

Kiitos! Perehdymme ja sivistymme!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aloitan kommentoimalla sitä, mistä en halua lukea: toivon, että Trendi säilyy pääosin sairaus- ja kuolemavapaana lehtenä. En siis kaipaa mitään "Näin selvisin lapseni kuolemasta" tai "Anne elää MS-taudin kanssa täyttä elämää" -tyyppisiä juttuja - niille on toki paikkansa mediassa, mutta toivoakseni enimmäkseen muissa lehdissä. Trendiltä toivon enemmän keveyttä ja kauneutta, vaikka aiheet saavat toki olla vakaviakin. Ehkä jotenkin niin, että mitä vakavampi aihe, sen yleisempänä toivoisin jutun sävyn säilyvän (vrt. "Miian skitsofrenia karkotti ystävät" vs. "Mieli voi järkkyä vahvallakin - tunnista avun tarve").

Mistä taas mielelläni lukisin: kaikenlainen mielen- ja stressinhallintaan liittyvä asia, liittyipä se työhön, vapaa-aikaan, sosiaalisiin suhteisiin, oman tulevaisuuden pohtimiseen, yhteiskuntaan, taiteeseen, perheeseen, mitä ikinä. Oma pää kuitenkin liittyy aika lailla kaikkeen, ja kaikki millä sen saa pidettyä paketissa on aina hyödyksi.

Samoin sellaiset muuhun elämään ja hauskoihin asioihin upotetut ruokavalio- ja liikuntajutut: ei siis "Kiinteyttävä olohuonejumppa" (no näitä te ette onneksi harrastakaan, heh) tai "Treenaajan ruokaviikko - proteiinia ja hyviä hiilihydraatteja" vaan "Liiku kuin lapsi - milloin lakkasit kiipeilemästä puihin?" ja "Kymmenen kasvista joita et ehkä ole maistanut vaikka kannattaisi".

Sitten tietty toivon että Trendi keksii tehdä juttuja kaikista sellaisista hyvinvointiin liittyvistä asioista joita en itse vielä osaa pyytääkään. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla kiinnostais jutut sellaisista ihmisistä/paikoista/tilanteista jotka ois jostain muualta kuin aivan eteläisimmästä Suomesta; monet jutut kun tuntuvat painottuvan sinne ja sen alueen ihmisiin. Esimerkiksi Joensuu, Tampere, Oulu, Rovaniemi tai vaikkapa Utsjoki, toisin sanoen MYÖS mikä tahansa muukin kuin kehäkolmosen sisäpuoli kiinnostaa!

Kommentoi