Gallup: Millaisen hyvinvointijutun haluaisit lukea Trendistä?

MM0413_kiikarissa_maljakko_veneer_preview.jpg

Millaisista hyvinvointiaiheista sinä haluaisit lukea tulevista Trendeistä? Haluatko kuulla treenivinkkejä, saada ravintoneuvoja vai pohtia mielesi syövereitä? Haluamme kuulla kaiken!

Ensi kuussa tapahtuu jänniä, sillä #trendivaanparanee. Siksi haluamme kuulla teidän toivomuksiamme erityisen paljon juuri nyt.

Tee meidät iloisiksi ja vastaa postauksen alla olevaan gallupiin. Ja jos haluat, että emme ole vain iloisia, vaan myös tanssimme riemusta toimiston pöydillä, (viime aikoina toimituksessa on tanssittu muun muassa tätä) kommentoi postausta ja kerro mielipiteesi myös seuraavasta aiheesta:

Mitkä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet kiinnostavat sinua? Entä mistä et halua missään nimessä lukea?

Kiitos superisti vastauksista jo etukäteen! Hyödynnämme niitä, kun teemme entistäkin parempaa Trendiä.

18 päivää, 19 tuntia,  45 minuuttia vieläkin parempaan Trendiin

#trendivaanparanee

Kommentit (9)
  1. Mulla kiinnostais jutut sellaisista ihmisistä/paikoista/tilanteista jotka ois jostain muualta kuin aivan eteläisimmästä Suomesta; monet jutut kun tuntuvat painottuvan sinne ja sen alueen ihmisiin. Esimerkiksi Joensuu, Tampere, Oulu, Rovaniemi tai vaikkapa Utsjoki, toisin sanoen MYÖS mikä tahansa muukin kuin kehäkolmosen sisäpuoli kiinnostaa!

  2. Aloitan kommentoimalla sitä, mistä en halua lukea: toivon, että Trendi säilyy pääosin sairaus- ja kuolemavapaana lehtenä. En siis kaipaa mitään ”Näin selvisin lapseni kuolemasta” tai ”Anne elää MS-taudin kanssa täyttä elämää” -tyyppisiä juttuja – niille on toki paikkansa mediassa, mutta toivoakseni enimmäkseen muissa lehdissä. Trendiltä toivon enemmän keveyttä ja kauneutta, vaikka aiheet saavat toki olla vakaviakin. Ehkä jotenkin niin, että mitä vakavampi aihe, sen yleisempänä toivoisin jutun sävyn säilyvän (vrt. ”Miian skitsofrenia karkotti ystävät” vs. ”Mieli voi järkkyä vahvallakin – tunnista avun tarve”).

    Mistä taas mielelläni lukisin: kaikenlainen mielen- ja stressinhallintaan liittyvä asia, liittyipä se työhön, vapaa-aikaan, sosiaalisiin suhteisiin, oman tulevaisuuden pohtimiseen, yhteiskuntaan, taiteeseen, perheeseen, mitä ikinä. Oma pää kuitenkin liittyy aika lailla kaikkeen, ja kaikki millä sen saa pidettyä paketissa on aina hyödyksi.

    Samoin sellaiset muuhun elämään ja hauskoihin asioihin upotetut ruokavalio- ja liikuntajutut: ei siis ”Kiinteyttävä olohuonejumppa” (no näitä te ette onneksi harrastakaan, heh) tai ”Treenaajan ruokaviikko – proteiinia ja hyviä hiilihydraatteja” vaan ”Liiku kuin lapsi – milloin lakkasit kiipeilemästä puihin?” ja ”Kymmenen kasvista joita et ehkä ole maistanut vaikka kannattaisi”.

    Sitten tietty toivon että Trendi keksii tehdä juttuja kaikista sellaisista hyvinvointiin liittyvistä asioista joita en itse vielä osaa pyytääkään. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *