Game of Thrones -tähti solmi ison muotidiilin

Toimitus

Game of Thrones ja muotiuutiset ovat sanoja, jotka harvoin mahtuvat samaan lauseeseen. Nyt suositun fantasiasarjan vetovoimaan alkavat kuitenkin luottaa myös nimekkäät muotitalot. Harper’s Bazaar kertoo, että sarjassa näyttelevä Kit Harrington on palkattu Jimmy Choon seuraavaksi mainoskasvoksi.

Game of Thronesissa Jon Snown roolia näyttelevä Harrington poseeraa Jimmy Choon ensi syksyn miesten mainoskampanjan tähtenä. Näyttelijä nähdään muotitalon kenkä- ja laukkukampanjoiden lisäksi myös Jimmy Choon uuden miesten tuoksun sekä aurinkolasimalliston mainoskasvona. Näyttelijän valinta kampanjoiden keulakuvaksi oli varsin helppo, kertovat brittimuotitalon edustajat. Kit Harrington nimittäin edustaa brittimiehiä parhaimmillaan luonnollisen maskuliinisuutensa ja vaivattoman tyylikkyytensä ansiosta.

Kit Harringtonin Jimmy Choo -kampanja julkaistaan ensi syksynä. Sitä ennen miestä voi ihailla 7.4. HBO Nordicilla alkavalla Game of Thronesin 4. tuotantokaudella.

Teksti: Laura Paananen, joka laskee jo päiviä uuden GoT -kauden ensi-iltaan ja nyökyttelee samalla hyväksyvästi Kit Harringtonin uudelle urapolulle

Lähde: Harper’s Bazaar UK

Kuva: Splash News

Kommentit

nansk

Yksi pikku juttu: Kit Harington kirjoitetaan yhdellä ärrällä. Ps. Hot!

Kommentoi