Gilmoren tytöistä suunnitteilla uusi kausi Netflixiin – minkä tv-sarjan paluuta toivot?

Toimitus

Kiitos ja ylistys! The Hollywood Reporterin mukaan Netflix neuvottelee parhaillaan Gilmoren tyttöjen jatkokaudesta. Lehti kertoo, että neuvotteluissa ovat mukana sekä sarjan luoja Amy Sherman-Palladino että tärkeimmät näyttelijät Lauren Graham ja Alexis Bledel eli Lorelai ja Rory Gilmore.

Lehden tietojen mukaan uusi kausi koostuisi neljästä 90-minuuttisesta osasta ja sen kuvaukset alkaisivat ensi vuoden alussa.

Stars Hollow’n vakioporukasta pois on jäämässä Sookie, jonka näyttelijä Melissa McCarthy on nykyään supermenestynyt koomikko (ja tunnettu melko erilaisista rooleista kuin kiltin höpsiskokin hahmo). Lorelain isää Richardia esittänyt Edward Hermann kuoli viime vuodenvaihteessa.

Gilmoren tyttöjen paluulla on spekuloitu siitä asti, kun sarjan toistaiseksi viimeinen eli seitsemäs tuotantokausi päättyi vuonna 2007 (Suomessa 2008). Tekijät ovat toisinaan väläytelleet elokuvan mahdollisuutta, ja Sherman-Palladinon puheita ”sanoista, joihin olin ajatellu Roryn ja Lorelain tarinan päättyvän” on analysoitu loputtomasti.

Lilyn ja Trendin toimituksen veikkaus on, että uusissa jaksoissa Rory (vuonna 2007 Barack Obaman ensimmäistä presidentinvaalikiertuetta verkkouutismedian toimittajana seurannut kunnianhimoinen vastavalmistunut journalisti) on nykyään pätkätöissä CNN:llä ja on tehnyt tähän mennessä kaksi ulkomaankirjeenvaihtajan keikkaa. Rory on sinkku ja pitää edelleen yhteyttä toisen poikaystävänsä Jessin kanssa.

Lorelai puolestaan on eronnut Lukesta, jonka kanssa hänellä on 4-vuotias tytär. Stars Hollow’ssa yhä asuva Lorelai on laajentanut Dragonfly Innistä Connecticutin menestyneimmän boutique b&b -ketjun.

Vai mitä luulette?

Gilmoren tytöt ei ole ainoa kiihkeästi fanitettu klassikkosarja, josta todennäköisesti tehdään jatkokausi. Syyskuussa The Sun uutisoi, että kulttisarja Rimakauhua ja rakkautta on jatkumassa.

Mille sarjalle toivot jatkoa?

 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä oon niin onnellinen. 

Uskon, että Lorelai ja Luke ei eroa JA Rory palaa Jessin kanssa yhteen. Mutta kävi miten kävi, oon onnellinen tästä maailman parhaimmasta sarjauutisesta. 

Tämä uutinenhan tarkoittaa muuten sitä, että koko sarja täytyy taas katsoa alusta loppuun! 

Toimitus
Toimitus

No äläpä! Seitsemän kaksikymmentäjaksoista kautta pelastaa aika monta pimeää marras- ja joulukuun arki-iltaa.

Silkkitassu

Mä itse toivon hartaasti että high schoolin pahapoika/naistenmies Tristan palaisi Roryn elämään.
Mutta Jess on toisaalta ihan hyvä vaihtoehto (ja todennäköisempi). Dean taas on inhokkini ja toivottavasti häntä ei näy näissä uusissa jaksoissa.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Tää oli ehdottomasti viikon paras uutinen jo nyt vaikka viikko on vasta alussa :)

Toimitus
Toimitus

Eikö vain!

Kiti

Mahtavaa! Jos suunnitelmat toteutuvat, toivon, että sarjan alkuperäinen tunnelma säilyy. 

Yksi parhaista draamasarjoista ikinä!

Toimitus
Toimitus

Toivotaan todellakin, että tunnelma on sama!

Suvi55

Oon oottanu Gilmoren tytöille jatkoa kuin täysikuuta nousevaa ja nyt sitä vihdoin tulee! Tosin, en tiedä enää olenko enemmän innoissani vai jännittynyt, sillä mitä jos sarjan tunnelmaa ei saadakaan luotua uudestaan ja uusista minuuteista tuleekin vain piinaavia katsoa? Elämme jännittäviä aikoja.

Pushing Daisiesia voisi joku tehdä myös vielä muutaman kauden lisää, kiitos.

Toimitus
Toimitus

Nimenomaan, elämme todella jännittäviä aikoja... Pushin Daisies huudettu, ohoi, kuulitteko siellä Netfixillä?

CougarWoman
CougarWoman

Tähän ei voi vastata kuin...Beverly Hills 90210!

Olisi todella, siis todella, vinkeää nähdä, miten jo silloin kultaisella 90-luvulla kolmeakymppiä vetelevä - tai ainakin jo silloin siltä näyttävä - näyttelijäkaarti vetäisi tänä päivänä. Ja mieluummin vielä silleen, että sarja jatkuisi siitä, mihin loppuikin. :D 

(Luke Perry, 49, pirteänä yliopistojenkkifutarina?) 

Toimitus
Toimitus

Aijai, toi olis kyllä hyvä! Nyt pitää muuten googlata, miten BH 90210 loppui - ei niin mitään muistikuvaa.

Sonjaem (Ei varmistettu)

Kaikista sarjoista eniten toivon juuri Gilmoren tyttöjen paluuta. Tätä uutista onkin saanut odottaa melkein kahdeksan vuotta. Enkä enää moneen vuoteen uskonut, että Gilmore-elokuvaa koskaan tehtäisiin. Olen katsonut Gilmoren tyttöjä siitä asti kun tv1 alkoi ensimmäistä kautta näyttää. Omistan kaikki tuotantokaudet Gilmoreista ja viimeksi tällä viikolla katsoin seiska kautta.

Uusissa jaksoissa uskon Lorelain ja Luken olevan yhdessä, vaikka mielestäni Luke oli todella huono poikaystävä ja kihlattu Lorelaille ja Lorelai olisi ansainnut paremman miehen. Sen sijaan Rory on joko ulkomaankirjeenvaihtajana tai New York timessa. Rory ei seurustele ja tapaa jonkun sarjassa näkemättömän miehen. Jos Roryn suhde lämmitetään jonkun ex-poikaystävän kanssa niin uskon sen olevan Logan.

Toimitus
Toimitus

Ei ei ei! Logan asuu Piilaaksossa ja on mennyt naimisiin ja saanut lapsia. Siellä sitä vietetään tervehenkistä kalifornialaiselämää.

Kommentoi