Gilmoren tytöistä suunnitteilla uusi kausi Netflixiin – minkä tv-sarjan paluuta toivot?

gimoret_arkistosta.jpg

Kiitos ja ylistys! The Hollywood Reporterin mukaan Netflix neuvottelee parhaillaan Gilmoren tyttöjen jatkokaudesta. Lehti kertoo, että neuvotteluissa ovat mukana sekä sarjan luoja Amy Sherman-Palladino että tärkeimmät näyttelijät Lauren Graham ja Alexis Bledel eli Lorelai ja Rory Gilmore.

Lehden tietojen mukaan uusi kausi koostuisi neljästä 90-minuuttisesta osasta ja sen kuvaukset alkaisivat ensi vuoden alussa.

Stars Hollow’n vakioporukasta pois on jäämässä Sookie, jonka näyttelijä Melissa McCarthy on nykyään supermenestynyt koomikko (ja tunnettu melko erilaisista rooleista kuin kiltin höpsiskokin hahmo). Lorelain isää Richardia esittänyt Edward Hermann kuoli viime vuodenvaihteessa.

Gilmoren tyttöjen paluulla on spekuloitu siitä asti, kun sarjan toistaiseksi viimeinen eli seitsemäs tuotantokausi päättyi vuonna 2007 (Suomessa 2008). Tekijät ovat toisinaan väläytelleet elokuvan mahdollisuutta, ja Sherman-Palladinon puheita ”sanoista, joihin olin ajatellu Roryn ja Lorelain tarinan päättyvän” on analysoitu loputtomasti.

Lilyn ja Trendin toimituksen veikkaus on, että uusissa jaksoissa Rory (vuonna 2007 Barack Obaman ensimmäistä presidentinvaalikiertuetta verkkouutismedian toimittajana seurannut kunnianhimoinen vastavalmistunut journalisti) on nykyään pätkätöissä CNN:llä ja on tehnyt tähän mennessä kaksi ulkomaankirjeenvaihtajan keikkaa. Rory on sinkku ja pitää edelleen yhteyttä toisen poikaystävänsä Jessin kanssa.

Lorelai puolestaan on eronnut Lukesta, jonka kanssa hänellä on 4-vuotias tytär. Stars Hollow’ssa yhä asuva Lorelai on laajentanut Dragonfly Innistä Connecticutin menestyneimmän boutique b&b -ketjun.

Vai mitä luulette?

Gilmoren tytöt ei ole ainoa kiihkeästi fanitettu klassikkosarja, josta todennäköisesti tehdään jatkokausi. Syyskuussa The Sun uutisoi, että kulttisarja Rimakauhua ja rakkautta on jatkumassa.

Mille sarjalle toivot jatkoa?

 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit (13)
 1. Kaikista sarjoista eniten toivon juuri Gilmoren tyttöjen paluuta. Tätä uutista onkin saanut odottaa melkein kahdeksan vuotta. Enkä enää moneen vuoteen uskonut, että Gilmore-elokuvaa koskaan tehtäisiin. Olen katsonut Gilmoren tyttöjä siitä asti kun tv1 alkoi ensimmäistä kautta näyttää. Omistan kaikki tuotantokaudet Gilmoreista ja viimeksi tällä viikolla katsoin seiska kautta.

  Uusissa jaksoissa uskon Lorelain ja Luken olevan yhdessä, vaikka mielestäni Luke oli todella huono poikaystävä ja kihlattu Lorelaille ja Lorelai olisi ansainnut paremman miehen. Sen sijaan Rory on joko ulkomaankirjeenvaihtajana tai New York timessa. Rory ei seurustele ja tapaa jonkun sarjassa näkemättömän miehen. Jos Roryn suhde lämmitetään jonkun ex-poikaystävän kanssa niin uskon sen olevan Logan.

  1. Ei ei ei! Logan asuu Piilaaksossa ja on mennyt naimisiin ja saanut lapsia. Siellä sitä vietetään tervehenkistä kalifornialaiselämää.

 2. Tähän ei voi vastata kuin…Beverly Hills 90210!

  Olisi todella, siis todella, vinkeää nähdä, miten jo silloin kultaisella 90-luvulla kolmeakymppiä vetelevä – tai ainakin jo silloin siltä näyttävä – näyttelijäkaarti vetäisi tänä päivänä. Ja mieluummin vielä silleen, että sarja jatkuisi siitä, mihin loppuikin. 😀 

  (Luke Perry, 49, pirteänä yliopistojenkkifutarina?) 

  1. Aijai, toi olis kyllä hyvä! Nyt pitää muuten googlata, miten BH 90210 loppui – ei niin mitään muistikuvaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *