Girls-tähti Lena Dunham paljastaa uutuuskirjassa tyylimottonsa

10_lena_dunham.jpg

Lena Dunham ei tyylimokia pelkää. Girls-tähti valitsee rohkeasti hämmennystä herättäviä iltapukuja punaisille matoille eikä hätkähdä kriittisiä kommentteja. Nyt Dunham paljastaa uudessa Women in Clothes -kirjassa, mitä hän ajattelee pukeutumisesta ja omasta tyylistään. Telegraph-lehti kokosi kirjan sivuilta yhteen Dunhamin nasevimmat kommentit.

Dunham valitsee aina persoonallisen tyylin hyvän maun sijaan ja liputtaa pukeutumisessa mukavuuden nimiin. Olipa kyseessä sitten hattaramainen gaalamekko tai arkinen kaupunkiasu, tärkeintä Dunhamille on se, että asu tuntuu hyvältä päällä. Epämiellyttävän tuntuisissa vaatteissa kiemurteleminen viestii hänen mukaansa epävarmuudesta.

Ja oli asu millainen tahansa, sen pitää olla puhdas.

Tahrat vaatteissa viestivät siitä, että nyt ei mene hyvin”, Dunham kiteyttää.

Jos Dunhamin pitäisi valita, kumpi on hänen ominta tyyliään, arki- vai juhlapukeutuminen, olisi vastaus epäilemättä arki. Hänestä juhlapukeutuminen on nimittäin silkkaa huijausta kaikkine meikkeineen ja Spanxeineen”.

Tyylikysymykset ovat ajankohtaisia Lena Dunhamille myös työelämässä, sillä hän valmistelee parhaillaan dokumenttia newyorkilaisesta seksuaalivähemmistöjen suosimasta räätälipaja Bindle & Keepista. Muutoin Dunhamia työllistävät parhaillaan suomeksi Sellainen tyttö -nimellä julkaistavan kirjan julkaisukiireet sekä uunituoreen Youtube-kanavan ylläpitotoimet.

Teksti: Laura Paananen, joka tietää mitä tekee tänä iltana, eli katsoo läpi Lena Dunhamin Youtube-videot.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *