Givenchy avaa muotinäytöksensä yleisölle

givenchy.jpg

Anna Dello Russo seurasi tarkkana Givenchyn syysnäytöstä Pariisissa maaliskuussa.

Miltä tuntuisi istua muotinäytöksen eturivissä Anna Dello Russon, Kim Kardashianin ja muiden muotimaailman silmäätekevien kanssa? Tämän pääsee kokemaan pian aivan kuka tahansa, sillä Givenchy aikoo avata tulevan muotinäytöksensä ovet myös tavalliselle yleisölle, kertoo Vogue.

Ensi viikolla New Yorkista käynnistyvä muotiviikkosesonki tuo mukanaan muutaman yllätyksen. Tavallisesti Pariisissa mallistonsa esittelevä Givenchy aikoo nimittäin esitellä tulevan kevätmallistonsa poikkeuksellisesti New Yorkin muotiviikoilla. Paikanvaihto liittyy muotitalon uuden New Yorkin lippulaivamyymälän avajaisjuhlallisuuksiin ja näytös pidetään muotiviikkojen toisena päivänä perjantaina 11.9. Muotinäytöksestä poikkeavan ei tosin tee vain sen sijainti, sillä näytökseen pääsee osallistumaan muotiväen lisäksi nyt aivan kuka tahansa. Muotitalo ilmoitti tällä viikolla, että se aikoo jakaa näytökseen yhteensä 1200 lippua niin muotialan opiskelijoille, kuin kaikille muillekin halukkaille. Liput jaetaan keskiviikosta alkaen tapahtumaa varten perustetun nettisivun kautta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Givenchy ei tällä muotiviikkosesongilla ole ainoa muotitalo, joka esittelee tulevan mallistonsa totutusta poikkeavalla tavalla. Alkuviikosta niin ikään Mary-Kate ja Ashley Olsenin luotsaama The Row ilmoitti siirtävänsä oman näytöksensä New Yorkista Pariisiin. Lieneekö syynä myöhästyneet toimitukset vai kenties paremman yleisön kalastelu, yhtäkaikki The Row –fanit joutuvat nyt odottamaan muotitalon uusia tuotoksia muutaman viikon pidempään.

New Yorkin 10.–17.9. järjestettävät muotiviikot aloittavat muotiviikkosesongin, joka päättyy Pariisin muotiviikoille 29.9.–7.10.

Teksti: Laura Paananen, joka veikkaa, että Givenchy-näytösliput ovat pian kuumaa tavaraa myös nettihuutokaupoissa

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *