Golden Globe -gaalan 5 kiinnostavinta trendiä

Toimitus

Hollywoodin kerma suuntasi eilen korkkarinsa kohti Beverly Hillsiä, kun vuosittaiset Golden Globe -palkinnot jaettiin parhaille elokuville ja tv-sarjoille.

Lilyn toimitus bongasi punaiselta matolta viisi kiinnostavinta trendiä.

1. Selkä on uusi peppu (ja rinnat ja sääret)

Rintavako on niin vuotta 2012. Paljas selkä oli illan vahvin tyyli-statement. Naomi Watts, Julianna Margulies ja Taylor Swift näyttävät mallia, ja Lilyn toimituksen kylppärissä käännytään tänään selin peiliin. 

2. Retrotukka rul(l)aa

Jos Hollywoodin kampaajia on uskominen, ensi keväänä rullaamme kaikki hiuksiimme retrohenkisiä laineita ja kiharoita. Niitä nähtiin punaisella matolla enemmän kuin häviäjien katkeria hymyjä - tässä vain pieni valikoima Jessica Alban, illan emännän Tina Feyn, Kelly Osbournen ja Amy Adamsin päälaella.

3. Ponnari on juhlakampaus

Debra Messingin ja Julianna Marguliesin poninhännät ovat tainneet syntyä hiustenpidennysten avulla. Pitkätukkainen tekee omasta ponnaristaan juhlakampauksen suoristusrautojen ja kiiltosuihkeen avulla.

4. Lähde bileisiin au naturel

Luonnollinen meikki on rohkea valinta komean koltun seuraksi. Amanda Seyfried, Sienna Miller, Marion Cotillard ja Kate Hudson olivat nude-meikkeineen punaisen maton raikkaimmat ilmestykset.

5. Kesä tulee sittenkin

... jos ei muuten, niin ainakin vaatekaappiin. Ariel Winter, Sienna Miller ja Lucy Liu ennakoivat kukkamekkojen paluuta. Jos olet kyllästynyt lumeen, pue kukkaset päällesi.

Kurkkaa myös seurapiiritoimittajamme Emilian valinnat Golden Globesien tähtihetkiksi sekä Loving These Looks -palstan näkemys punaisen maton parhaiten pukeutuneista.

Kuvat Splash News / AOP

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.