The Good Morning -blogin Kaisa: ”Vapaassa suhteessa eläminen käsitetään väärin"

Toimitus

The Good Morning -blogin Kaisa Merelä uskoo, että mielen voimalla voi saada unelma-asunnon – ja bloginsa Lilyyn.

Pääsit Lilyyn bloggaamaan affirmoimalla. Mitä ihmettä se tarkoittaa?

"Affirmointia voi ajatella todella maallisesti mielikuvaharjoitteluna tai sen voi viedä hippitasolle. Siinä kuvitellaan asiaa, jonka haluaisi tuoda omaan elämäänsä. Esimerkiksi jos haluaisin olla presidentti, kuvittelisin itseni tähän tehtävään ja miettisin, miltä se minusta tuntuu. Kiinnittäisin huomiota yksityiskohtiin, kuten mitä minulla on päälläni, missä olen ja miten päiväni etenee. Kun tätä tekee säännöllisesti, kuviteltu asia muuttuu jossain vaiheessa todeksi universumin kautta. 

Hippiajatteluna affirmointi tarkoittaa vetovoimaa. Menen samalle värähtelytasolle unelmani kanssa ja alan toteuttaa samaa värähtelyä. Tällöin myös vedän myös unelmaani puoleeni. Affirmointi kannattaa tehdä meditaation yhteydessä, koska silloin mieli on rauhallinen.

Affirmoin Lilyn elämääni. Teimme kumppanini Samuelin kanssa yhdessä affirmointia eli kuvittelemme samaa asiaa samaan aikaan, jolloin vetovoimasta tulee voimakkaampaa. Lopetin yhdessä vaiheessa bloggaamisen ja halusin alkaa tehdä sitä taas kunnolla. Kolmen viikon päivittäisen affirmoinnin jälkeen sain yhteydenottoja kolmesta eri blogiportaalista. Valitsin niistä Lilyn.

Kolme seuraavaa affirmoitavaa asiaa ovat oma auto, joka olisi ehkä valkoinen Mersu tai Audi, lomamatka Balille ja perusasiat, kuten terveys ja hyvinvointi, joita tulee päivittäin affirmoitua."

Lue, miten Kaisa ja Samuel affirmoivat itselleen yhteisen asunnon Kalasatamasta.

Miten kuka tahansa voi hyödyntää mielen voimaa?

"Puhumme koko ajan itsellemme päämme sisällä. Luomme sitä kautta omaa totuuttamme maailmasta ja itsestämme. Hyvä esimerkki tästä on sää. Voi joko ajatella, että lumipyry on ihan hirveää tai että se on aika kaunista.

Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuka oman pään sisällä puhuu. Siellä on monia erilaisia tyyppejä eivätkä kaikki niistä ole kovin kannustavia. Mieti, sanovatko ne negativiisia asioita, kuten 'tuo oli noloa' tai 'älä tee tuota, koska kuitenkin epäonnistut' vai ovatko ne rohkaisevia sanoja. Kun ajatukset ovat positiivisia, ihminen tekee paljon enemmän asioita. Ja kun tekee paljon eri juttuja, pakostikin joku niistä onnistuu. Pääasia on, että uskoisimme omassa mielessämme itseemme.

Negatiiviset ajatukset eivät määritä sitä, millainen itse on. Kun ne huomaa, niistä saa helpommin vallan. Samalla voi korvata ne paremmilla ajatuksilla. Meditointi on yksi hyvä tapa tulla tietoisemmaksi omasta mielestään."

Lue, mitä tapahtuu, kun meditoi päivittäin.

Olette kumppanisi Samuelin kanssa avoimessa suhteessa. Miten ihmiset suhtautuvat siihen?

"Varmaan kaikki ovat käsittäneet suhteemme väärin. Emme käytä suhteestamme sanaa avoin suhde, vaan vapaa suhde, joka on eri asia. Vapaa suhde tarkoittaa meille periaatetta, jonka päälle suhteemme rakentuu. Se ei ole mikään toimintapa, miten eläisimme, emmekä esimerkiksi näe säännöllisesti muita ihmisiä tai käy treffeillä. Pääajatus on se, että kumpikin olisi koko ajan absoluuttisen vapaa. Niin kauan kun rakkaus saa virrata vapaasti ilman sääntöjä, se pystyy syventymään."

Katso Kaisan ja Samuelin video, jossa he kertovat vapaasta suhteestaan. 

Moni bloggaaja miettii YouTube-kanavan perustamista. Miten tubettamisen ja bloggaamisen yhdistäminen onnistuu?

"Olen myös itse aina halunnut tehdä videoita, mutta vasta Samuelin tavattuani se on ollut mahdollista. Ennen minulla ei ollut rohkeutta puhua kameralle, koska olen tottunut kontrolloimaan sisältöä bloggaamisessa. Videolla kuitenkin kaikki on avointa ja ulosantia ei pysty mitenkään muokkaamaan jälkikäteen. Samuelilla on niin paljon ammattitaitoa videoiden tekemisestä, että hänen kanssaan tubettaminen on tuntunut luontevalta. 

Paras vinkkini YouTube-kanavan perustamiseen on, että aloittaa vain. Monella saattaa rima olla aika korkealla, jos on todella tyylitelty ja hieno blogi. Tee ensimmäinen video, jonka aihe voi olla mikä tahansa, äläkä ole liian kriittinen itsellesi. Tämän jälkeen kannattaa tehdä lisää videoita, koska siten oppii ja mukaan tulee luontevuutta. "

Katso Kaisan ja Samuelin ensimmäinen vlogivideo.

 

 

Tätä et tiennyt

Mikä on parasta internetissä juuri nyt?

No tietenkin mun ja Samuelin juuri julkaistu e-kirja Elämänopas Ihmiselle!

Mikä on omista postauksista suosikkisi? 

Diggailen tällä hetkellä postausta Yleisin virhe ajattelussasi, joka estää sinua menestymästä. Se sisältää yhden kuluneen vuoden suurimmista oivalluksistani.

Mitä postausta et meinannut julkaista? 

Haha, varmaan jokaista! Ehkä tuoreimpana postaus Joulu(kuusi) on pilalla, ​​sillä pilaan siinä kaikkien joulun.

Kuka toinen Lilyn bloggaaja on suosikkisi? 

Tykkään Juliaihmisen vaivattomasta kirjoitustavasta sekä useimmiten myös aiheista, joita hän blogissaan käsittelee. Eritoten raha kiinnostaa.

 

Teksti: Milena Raappana

Kuvat: Kaisa Merelä / The Good Morning

 

Lue myös

Anna Vihervaarasta -bloggaajan haastattelu

Tyhjä ajatus -bloggaajan haastattelu

Une petite life -bloggaajan haastattelu

Minnean muruja -bloggaajan haastattelu

Kommentoi