Gossip Girl -tähti Blake Lively ryhtyi miehensä stailistiksi

Toimitus

Taitaa olla melko tuttu kuvio monessa suomalaisperheessä: ulos lähdettäessä nainen valitsee miehelleen vaatekerran. Eipä siinä, nyt taidetaan puhua melko universaalista ilmiöstä. Grazia kertoo, että näin toimitaan myös Gossip Girl -tähti Blake Livelyn ja Hollywood-hurmuri Ryan Reynoldsin huushollissa.

Lienee selvää, kumpi viime syksynä avioituneesta pariskunnasta määrää kaapin paikan. Uutta elokuvaansa Barcelonassa promoamassa ollut Ryan paljasti nimittäin lehdistölle, ettei ikinä poistu kotoaan, ennen kuin vaimo on hyväksynyt päivän asun. Vaikka Blake on ottanut määräysvallan miehensä vaatekaapista, ei tähti itse käytä stailisteja lainkaan.

Tyylikysymykset ovat Blakella kuitenkin jo verissä. Naista harvoin nähdään huonoiten pukeutuneiden tähtien listoilla ja toimiipa hän myös Guccin mainoskasvona ja Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldin muusana. Viisi vuotta Gossip Girl -sarjan kulisseissa ja puvustamossa ovat siis tehneet tehtävänsä.

Synnynnäisen tyylikäs Blake oli siis mitä ilmeisemmin vastuussa myös Ryanin hempeän oranssista ensi-iltaskragasta (kuvassa). Tämä lienee monen naisen unelmajärjestely.

Teksti: Laura Paananen, joka voisi myös oikein mielellään alkaa Ryanin, siis Goslingin, henkilökohtaiseksi stailistiksi

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

 

Kommentit

tiia_

Muuten hyvä, mutta skragan kanssa ei saisi kirjoittamattomien (ja kaiketi kirjoitettujenkin) sääntöjen mukaan koskaan pitää paidan ylänappia auki. :) Tulipa muuten mieleen toinenkin pariskunta, jossa nainen on stailannut miehensä varsin onnistuneesti: Joshua "Dawson's Creekin Pacey" Jackson on nykyisin tosi tyylikäs mies, kiitos Diane Krugerin. :)

Toimitus
Toimitus

Totta! Pacey todella on paljon ryhdikkäämpi näky kuin ennen.

Kommentoi