Gwen Stefani suunnittelee uuden vaatemalliston

spl646611_010.jpg

Kolmatta lastaan odottava Gwen Stefani ei juuri äitiyslomista välitä. Musiikkiuraansa viime vuosina keskittynyt Stefani on nimittäin parasta aikaa tekemässä paluutaan myös muodin pariin. Fashionista kertoo, että omaa L.A.M.B-vaatemerkkiään aikaisemmin pyörittänyt laulaja on lyönyt hynttyyt yhteen suosituista farkkubrändeistään tutun Michael Glasserin kanssa.

Hämärähommista aikanaan farkkumuodin pariin hypännyt Glasser aikoo lanserata pian uuden Design With Purpose -vaatemerkin. Citizen of Humanity ja 7 For All Mankind -farkkubrändien isänä tunnettu Glasser on palkannut Gwen Stefanin suunnittelemaan uuden merkkinsä mallistot. Farkkugurun ja Stefanin yhteistyömallisto ei yllättäen keskitykkään denimiin, vaan keskiöön nousee laulajan nimikkotyyli. Odotettavissa on siis tyylikkäitä käyttövaatteita pienellä rock’n’roll -vivahteella.

Vaikka Glasserin ja Stefanin tuoreesta mallistosta ei farkkuja löydykään, piti Design With Purposesta tulla alunperin juuri denimbrändi. Glasser pyörsi kuitenkin päätöksensä, kun tavarataloketju Barneysin sisäänostajan tokaisi: “Jos esittelet minulle vielä yhdet farkut, lupaan että läpsäsen sinua”. Niinpä Glasser päätti hyödyntää denimteollisuudessa oppimiaan taitoja ja keskittyä Gwen Stefanin avustuksella muihin käyttövaatteisiin.  

Teksti:Laura Paananen, joka on varma, että tällä reseptillä kyllä onnistutaan

Lähde: Fashionista

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Hauskaa, odotan mielenkiinnolla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *