Gwyneth Paltrow lanseeraa oman vaatamallistonsa

10_gwyneth.jpg

Gwyneth Paltrow on jo usean vuoden ajan jakanut vinkkejä hyvään elämään omalla Goop-sivustollaan. Nyt näyttelijä laajentaa lifestyle-projektiaan vaatetuksen puolelle. Telegraph-lehti kertoo, että Paltrow aikoo lanseerata ensi vuonna Goopin alla oman vaatemallistonsa.

Lifestyle-sivusto on aiemmin tehnyt yhteistyömallistoja muiden muassa Stella McCartneyn, Michael Korsin ja Matthew Williamsonin kanssa. Goopin oma, aluksi pienimuotoisena lanseerattava mallisto koostuu pääasiallisesti vaatekaapin kulmakivistä. Tarkempaa tietoa malliston sisällöstä ei vielä ole, mutta Paltrow’n tyylin tuntien arvelemme sen sisältävän kauluspaitoja ja trenssejä.

Etenemme asian kanssa hitaasti”, Goopin toimitusjohtajaksi Martha Stewartin palveluksesta juuri siirtynyt Lisa Gersh kuvailee.

Goop aikoo yhä jatkaa myös suosittujen yhteystyömallistojen parissa ja tekee lähitulevaisuudessa mallistot ainakin Stella McCartneyn ja Diane von Furstenbergin kanssa. Goop-merkin alla lanseeraataan pian myös koti- ja kosmetiikkatuotesarjat, jotka niin ikään täydentävät Gwyneth Paltrow’n hyvinvointi-imperiumia.

Teksti: Laura Paananen, joka ennustaa Goopin vaatepuolelle tyylikkään hillittyä linjaa ja kosmetiikkapuolelle ainakin jotain luonnonmukaista

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *