Haastattelussa: The Atomicsin sisarusnelikko

Toimitus

Heinäkuun Trendin tilaajakannessa neljä kaunista mallia ilakoi rannalla. Moni suomalainen ei tätä tiedä, mutta tyypit ovat sisaruksia keskenään ja heillä on yhteinen bändi, surffimusiikkia soittava The Atomics.

Smithin sisarukset ovat kotoisin Yhdysvaltojen Utahista. Nykyään he asuvat Los Angelesissa, ja tekevät sieltä käsin sekä mallintöitä että musiikkia. Heillä on myös mahtavat etunimet.

Tummatukkainen Queen Starlie, 21, on sisaruksista vanhin, sitten tulee Daisy Clementine, 19 (toinen oikealta). Pyper Americalla, 18, on vaaleimmat hiukset ja nelikon hännänhuippu on Lucky Blue, 16, joka on nyt maailman miesmallirintamalla huippuhaluttu (tyypillä on yli miljoona Instagram-seuraajaa!).

Saimme tilaisuuden haastatella Starlieta, sisaruksista vanhinta ja The Atomicsin laulajaa.
 

Kuka on bändinne pomo?
”Kaikilla on oma roolinsa, ja yritämme tehdä päätökset yhdessä. Minä teen meistä eniten sanoituksia biiseihin, mutta ideoita tulee kaikilta. Minä laulan, Daisy on soolokitaristi, Pyper soittaa bassoa ja laulaa taustoja ja Lucky soittaa rumpuja. Yleensä tulemme hyvin toimeen keskenämme – mutta no, onhan meillä paljon sisarusdraamaa aina meneillään.”

Miten käytätte somea urallanne?
”Sosiaalinen media on ollut huikeaksi avuksi urallamme. On hullua, etä mallikuvaukset tai uuden biisin voi jakaa siltä istumalta koko maailmalle. On siistiä, kun fanit juttelevat meille.”

Mikä on ollut ihanin fanipalaute?
”Eräät supersöpöt kiinalaiset tytöt lähettivät meille videon ja kuvia. Niistä näki, miten paljon he olivat nähneet vaivaa niiden eteen, ja se merkitsi meillä hurjan paljon. Rakastamme fanejamme!”

Miten yhdistätte musan teon ja mallinuran?
”Mallin työt ovat vieneet viime vuosina suurimman osan ajastamme, joskin nyt tuntuu, että musaura alkaisi nousta kunnolla. Yksi isoimmista haasteista on se, että kun haluaisimme pitää bänditreenejä, joku meistä on aina jollain kuvauskeikalla muualla.”

Mistä nimi The Atomics tulee?
”Aloimme soittaa jo pienenä yhdessä instrumentaalista surffimusaa. Atomics tuntui sopivan retrohenkiseltä nimeltä.”


Teksti: Julia, jonka perheessä on myös kolme siskoa ja kuopuksena veli. Miksei meitä ole vielä headhuntattu mallitoimistojen listoille?
Kuvat: Dani Brubaker

 

Kommentoi