Haaste: Joulujuoksu lasten puolesta

Toimitus

Tänään, lasten oikeuksien päivänä, on mukava nostaa esiin Lilyssä leviävä hyvänmielenhaaste. Moni on jo sitonut lenkkarit jalkaansa ja on mukana Joulujuoksussa.

Pelastakaa Lapset ry järjestää Joulujuoksukampanjan, jolla kerätään lahjoituksia tukiperhetoiminnan tukemiseen Suomessa. Tukiperhetoiminta auttaa lapsiperheitä selviytymään paremmin silloin, kun vanhempien omat voimavarat ovat heikentyneet. Tällä hetkellä yli 900 lasta jonottaa omaa tukiperhettä, ja tukiperhetoiminnan pyörittämiseen tarvitaan lahjoitusvaroja. 20 euron suuruisella lahjoituksella yksi lapsi voi saada yhden päivän tukiperheessä.

Lue lisää haasteessa Ninan verkkareissa -blogista. Myös muun muassa Sanumarian Etkaisäänymuavarte-blogista on lähtenyt mukaan. Huikkaa tässä kommenttiosiossa, jos olet mukana, niin kaikki löytävät haastepostauksesi!

Lilyn toimituskin aikoo pinkaista hyvän asian puolesta - vaikka sitten vesijuoksuradalla!

Kommentit

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Dear Toimitus, pics or it didn't happen! Mä niin haluan nähdä sen, kun te vesijuoksette jouluasuissa. Videokin käy, Sanun ja Tiitin esimerkkiä noudattaen.

Kiitos kun pistitte haasteen eteenpäin. Tää on tärkeä juttu.

Toimitus
Toimitus

Täällä kerätään rohkeutta ja kehitellään uinninkestäviä tonttupartoja...

FFFifi
Fitness Führer

Mä oon kans mukana, postaan lähiaikoina :)

Mindeka
Ma-material Girl

Minä myös olen mukana! Toteutus vasta suunnitteilla, toimituksen tapaan, mutta tonttulakkeja ja juoksulenkkareita luvassa blogissani pian ;)

Kommentoi