Haaste: Kerro elämänmuutoksestasi

kuva_uusialku.jpg

Uusi Trendi ilmestyi eilen – oletko jo lukenut sen? Niin kuin kaikissa tänä vuonna ilmestyvissä Trendeissä, tässäkin numerossa on teema, joka on uudet alut ja elämänmuutokset. Lehden sivuilta voit lukea muun muassa, millaista on irtisanoutua unelmatyöstä ja hypätä uudelle uralle, ja erota heterosuhteesta ja aloittaa uusi elämä naisena, joka on kiinnostunut vain naisista. Lehdestä löytyy myös kiinnostava ilmiöjuttu ”vanhinkovauvoista” (ja koska se on nii-in hyvä, julkaisemme huomenna myös täällä toimituksen blogissa, pysy kuulolla.)

Nyt haluamme kuulla teidän elämänmuutoksistanne, isoista ja pienistä: panitko ruokailutottumuksesi uusiksi, päätitkö pätkäistä hiuksesi ja muuttaa persoonaasi, muutitko toiseen maahan, rakastuitko ihmiseen, joka muutti elämäsi suunnan, saitko lapsen, sairastuitko, aloititko uuden harrastuksen, jonka ansiosta sait elämääsi lauman uusia ystäviä? Elämänmuutos voi olla millainen tahansa, haluamme kuulla siitä.

kysymys_sininen.png

Kommentoi tähän postaukseen tai kirjoita aiheesta blogiisi oma postaus, jonka tägäät sanoilla: #uusialku, #trendiuudistuu

Stailasimme julkkikset, kenen tyyli puree?Suorittaja hyppäsi ulos uraputkesta, miten kävi?
HALUATKO LUKEA LISÄÄ Trendin juttujA? TILAA lehti. KLIK!

Kuva: Dani Brubaker

 

Kommentit (20)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *