Haaste: Kuvaa hemmotteluhetkesi ja voita 450 euron lahjakortti Långvikin kylpylään

kylpy.jpg

Edellinen kuvahaasteemme oli niin tykätty, että päätimme päräyttää ilmoille toisenkin! Kuvaa hemmotteluhetkesi, tee postaus Lily-palstallesi tai muualla olevaan blogiisi ja vinkkaa siitä meille. Näin olet mukana hulpeassa 450 euron lahjakorttiarvonnassa, ja sinua voi odottaa huikea hemmotteluelämys Långvikissa.

Långvik Congress Wellness on tasokas kokous- ja kylpylähotelli Kirkkonummella. Majoitus sviitissä sisältää vapaan pääsyn allasosastolle ja kuntosalille sekä runsaan aamiaisen. Matkan Långvikissä kruunaavat keittiömestareiden valmistamat lähiruokaherkut. Lue lisää Långvikista täältä

langimage001_0.png

Osallistu näin:

  1. Ota kuva tai useampi ja kerro meille, mikä sinulle on parasta hemmottelua. Miloin vietit viimeksi hemmotteluhetken? Onko se hyvä päivä yksin tai yhdessä, rentoutumista hyvän kirjan parissa, sohvalla löhöilyä, herkuttelua, reippailua luonnossa, kauniin vaatteen ostaminen, lasi hyvää viiniä tai vaikka uusi, ihana kosmetiikkatuote? Ota kuvia ja kerro siitä palstallasi tai blogissasi.
  2. Tee kuvista postaus viimeistään sunnuntaina 28.10. Kuvia voi olla kolme tai vaikka kolmekymmentä, päätös on sinun. Lisää tekstiä, jos haluat.

  3. Huikkaa tekemästäsi jutusta tämän jutun kommenttiosiossa, niin muut löytävät kuvasi ja olet mukana kylpylälahjakortin arvonnassa!

  4. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä kommenttiin meiliosoitteesi. Näin saamme sinuun yhteyden, jos voitat arvonnan.

  5. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken lahjakortin Långvikin kylpylään maanantaina 29.10. Voittajalle ilmoitetaan söhköpostitse, ja voittaja julkistetaan myös Lilyssä.

    Lahjakorttiin kuuluu majoittuminen Långvikin sviitissä. Huonemajoitus sisältää vapaan pääsyn allasosastolle, kuntosalille ja aamiaisen. Lahjakortti on voimassa vuoden loppuun, ei juhlapyhinä.

langimage001.png

Onnea kisaan!

Kommentit (8)
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan: oma hemmotteluhetkeni täällä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *