Haaste: Kuvaa kyntesi ja voita luksuslakkoja

Toimitus

Edellinen kuvahaasteemme, laukkukisa, oli todella suosittu, ja kaikki innostuivat siitä ihanan aktiivisesti! Se haaste käytiin instagramin puolella, ja lupasimme, että seuraavaan haasteeseen voi osallistua myösLilyssä. Kamerat ja kännykät ja kynnet valmiiksi - haaste eli Lilyn kynsiviikko alkaa nyt! 

Jaetaan toisillemme ideoita siitä, miten kynsiä voi laittaa ja mitkä ovat parhaita kynsilakkoja. Kynsiaiheisia juttuja on luvassa myös toimituksen blogissa ensi viikolla! Inspiraatioksi kiersimme toimitusta ja nappasimme kuvia muutamista kynsistä: tässä toimituksessa tykätään hilelakasta, ollaan käyty Tallinnassa manikyyrissä (Anna) ja pidetään myös kynnet au naturel -tilassa.

Tee näin:

  1. Kuvaa kyntesi. Rohkeasti mukaan kaikki: ne kauniisti lakatut, täysin käsittelemättömät, sinne päin viilatut tai hauskasti koristellut...
  2. Julkaise kuva blogissasi tai tämän jutun kommenttiosiossa, ja olet mukana arvonnassa. Arvomme Essien muhkean uutuuslakkapaketin (arvo 70 euroa).
  3. Liitä kynsipostaukseen tunniste #trendikynnet ja #teetrendia, niin tiedämme sinun olevan mukana haasteessa. Huikkaa osallistumisestasi myös tämän jutun kommenteissa!
  4. Voit osallistua myös Instagramissa @trendimag, arvomme siellä toisen setin Essien lakkoja. Tuplaa voittomahdollisuutesi! Liitä kuvaan hashtagit: #trendikynnet ja #teetrendia
  5. Nauti kisan sadosta selailemalla kuvia ja hanki inspiraatiota Lilyn Tee Trendiä -sivulla Valitsemme osan #teetrendia-tägätyistä kuvista esiteltäväksi seuraavan Trendi-lehden sivuilla!

Kisassa arvotaan 2 kappaletta Essie Luxeffects -uutuuslakkapakettia (arvo 70 e), yksi Lilyssä ja yksi Instagramissa @trendimag. Kisa on käynnissä Lilyssä ja Instagramissa torstaihin 14.11. klo 12 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Kisa on päättynyt ja voittajat on arvottu! Kiitos kaikille osallistumisesta. Voitto osui tällä kertaa nimimerkille annamariakaroliina ja Instagramissa @enyetar. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Löydät meidät instagramissa täältä @trendimag, olethan jo seuraajamme?

Onnea arvontaan ja hauskaa kynsitaiteilua!

 

Kommentit

Betzy (Ei varmistettu)

Kakkoskohdassa lukee "Julkaise kuva blogissasi tai tämän jutun kommenttiosiossa" - eihän tähän kommenttiosioon saa liitettyä kuvaa?

Toimitus
Toimitus

Kyllä maar saa liitettyä! Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä tähän kuvaa (tai vaikka kynsivideota jos haluavat).

CougarWoman
CougarWoman

Noh, jospa tämä puuma sitten näyttäisi kyntensä! Vaikka olenkin vannoutunut O.P.I:n käyttäjä, nämä syksynsävyiset kynnet ovat tuunatut ihan Rimmelin 60 Seconds - lakalla. Pohjalakka, 2 kerrosta Rimmeliä, ja (O.P.I:n) päällyslakka. Pysyy kokemuksen mukaan jopa 2 viikkoa hyvänä (mikä on vallan mainiota, sillä kynsien huolto on viheliästä puuhaa :D).

Pahoittelen kuvan huonoa laatua, mutta kiire. Ja Lumia. 

Toimitus
Toimitus

Jess, ensinnäinen osallistuminen. Kiitos myös lakkavinkistä!

Mansikkamaa

#trendikynnet ja #teetrendia.

Haasteessa ilomielin mukana. :)

Ohessa lyhyet ja hieman huonokuntoiset kynteni. Oli vastikään geelikynnet, joiden annoin kasvaa pois/nypin pois vastoin kaikkia ohjeita.... Nyt kynnet hieman haperot ja pidän kynsiä lyhyinä, jotta kasvavat ja vahvistuvat taasen uuteen uskoon. Ohessa Essien Waltz lakka, jolla kynnet lakattu ja joka on yksinkertaisuudessaan arkilempparini. Twistiä saisi kimalteilla, etenkin pikkujouluaikaan. :) Kuten korkista näkyy, kynsilakastakaan en näemmä ole pitänyt riittävän hyvää huolta vaan korkki on tullut aukaistua pihdeillä... :) Silti rakastan kynsilakkoja ovat kuin karamellejä.

Toimitus
Toimitus

Kiva että olet mukana! Kauniit kynsilakat ovat kyllä herkullisia kuin namut.

Nämä on ollut jo pari päivää kynsissä ja ovat ottaneet vähän osumaa, mutta ei se mitään. Tykkään paljon tekstikynsistä ja teen kyllä tällaiset vielä uudestaankin.

Toimitus
Toimitus

Uu, on muuten hienot!

FFFifi
Fitness Führer

Ihanat!

FFFifi
Fitness Führer

Mulla on hirveästi kynsilakkoja, mutta tuntuu että lakkaamiseen ei oikein koskaan löydy aikaa. Tai varsinkaan sen lakan poistoon, minkä takia olen siirtynyt pääasiassa vaaleisiin lakkoihin, eivät näytä niin kaameilta sitten kuluessaan.

Tässä on Leighton Denny lakkaa, sävy Butterfly Wings. Tosi kiva liilaan heittävä taittoväri, mikä ei valitettavasti käy kuvasta kovin hyvin ilmi.

Lakkasin nämä syyllisyyttä tuntien töissä. Aina vinkataan, että töissä on hyvä lakata kynnet, ne kuivuu sitten siinä naputellessa, mutta mulle ainakin tulee siitä tosi syyllinen olo, että täällä sitä vaan kynsiä lakataan :/

#trendikynnet #teetrendia

Hem Buggah

Töissä kynsien kanssa nyhrääminen on kyllä noloa. Tulee tosi bimbo olo! Avokonttorissa myös hajuhaitat pitää ottaa huomioon; varsinkaan miespuoliset kollegat eivät yleensä ilahdu yllättävästä liuottimien hajusta. :P

FFFifi
Fitness Führer

Niinpä! Mä kehtaan lakata vaan omassa huoneessa ovi kiinni, ja sit kovasti toivon että kukaan ei tule sinne päin...

Toimitus
Toimitus

Kaunis sävy! JJa myönnetään, meilläkin on välillä tapana lakata kynnet työpöydän ääressä...

Kaunis sävy :) tuota voisi itsekin laiskana kynsien hoitajana käyttää.

Hem Buggah

Ystäväni taiteili mulle tämmöset viime viikonloppuna. Hyvin ovat kestäneet koko viikon. Pohjavärinä on Essien upea metallinharmaa lakka, vaaleanharmaa raita myös Essie, valkoinen muistaakseni Isadora. Sävyjen nimiä en voi muistaa, koska lakat eivät olleet omia.

Kynsilakat ovat kaikkein paras turhuus elämässä! Ei juurikaan ole päiviä, jolloin kynteni eivät olisi lakatut. Yleensä mitä överimmät sitä parempi. :)

#trendikynnet #teetrendia

Toimitus
Toimitus

Tosi hauskat! Ja vau, miten hyvin lakkaus on kestänyt jo viikon!

Hem Buggah

Pari kerrosta Mavalan Quick Finish -päällyslakkaa, niin kyllä kestää! Aivan paras tuote, koska kuivuu myös lupaamaansa tahtia. 

Ajatuksen tasolla tykkään kynsienlaitosta, sopivaa ajanvietettä ja nollausta, mutta käytännössä se on vähän niin ja näin, ja usein päädynkin laittamaan mahdollisimman helpon lakkauksen, joka saakin sitten olla kunnes lohkeamia on riittävän monta uusintaoperaation oikeuttamiseksi. 

Tällä kertaa laitoin kerroksen No 7 Stay Perfect -lakkaa sävyssä Hot To Trot, ja päälle reilulla kädellä Ciatén kullankimalteista Sand Dune -sävyä. Lisäbonuksena näkyvillä kylmyydestä kärsivät kynsinauhaparkani.

 

 

 

 

Toimitus
Toimitus

Kultaa sen olla pitää!

MariWLZ
The Good Vibes

Täällä tehtailtiin Movember-kynnet:)

Toimitus
Toimitus

Mahtava tapa kasvattaa viikset!

Toimitus
Toimitus

Jess! Onnea arvontaan :)

Paras päällyslakka on ehdottomasti Seche Vite, sitä ennen illan taiteilut olivat aina aamulla lakananjälkien suttaamia. Muuten tykkään mm. Essiestä, OPIsta, Models Ownista, Nails Incista ja Ciatesta. Tässä sekalaisilla lakoilla tehdyt keväiset karkkikynnet, yhdet omista lemppareista!

#trendikynnet #teetrendia

Toimitus
Toimitus

Raitakynnet on kyllä hauskat ja pirteät!

Mimosa

Meikäläisen kynnet näyttääpi tältä:

Harmaata ja punaisenoranssia.

 

#trendikynnet ja #teetrendia

Toimitus
Toimitus

Kivat! Ja jotenkin jouluisetkin, eikö?

katja.t

Täällä miun pikkujoulukynnet :)

 

Toimitus
Toimitus

Aiomme ottaa inspiraatiota!

Heräteostoksena hankittu lakka osoittautuikin nappivalinnaksi... Pientä säihkettä arkeen! Kynsillä Flormarin glitter-lakka (GL02)

#trendikynnet  #teetrendia

 

Toimitus
Toimitus

Säihkettä arkeen, mikä mainio maanantainpirityskeino!

Alice
My blueberry dream

 

 Kynsissä hennesin kultaista lakkaa ja saman puljun violettia! Vaatii selkeästi tämä käsikuvaus vähän harjoittelua ja tietty pimeässä kuvan ottaminen koneen photoboothilla on aina hyvä idea!

Toimitus
Toimitus

Käsien kuvaaminen on tosi vaikeaa, huomasimme saman! Hyvinhän tuosta selvän saa :)

saltzviini

Nämä kynnet ei ole omat, mutta osallistun nyt kummiskin ;)

saltzviini

Siis totta kai toi on kuva mun omista kynsistä, tarkotin että noi kynnet on liimattavat, en ole siis itse niitä kasvattanut ja maalannut :DD

Toimitus
Toimitus

Heh! Hienot on raidat!

H-hetki

Tykkään tehdä kynsiä, mutta olin muutaman päivän ilman lakkauksia ja kynsiä lohkeili niin nyt on taas lyhyet kynnet :( eilen kunnostauduin ja tein sitten uudet lakkaukset:

Toimitus
Toimitus

Hyvältä näyttää!

Kati X

 

Tässäpä minun mattalakatut räpellykset :)

#trendikynnet ja #teetrendia

Toimitus
Toimitus

Nämä on hienot, mattalakka antaa upean loppusilauksen!


#trendikynnet #teetrendia

MM-kisojen sateenkaarikynsigatesta inspiroituneena tein hieman vastaavan "urheilutapahtumamanikyyrin" lentopalloturnaukseen. Vähän piti kuitenkin lähteä soveltamaan ja lisätä blingiä, tottakai! Lopputulos tuo itselleni pride-aatetta enemmän mieleen Dark side of the moonin levyn kannen. Oh well, ei huono mielleyhtymä kai sekään. :)

Toimitus
Toimitus

Totta! Ihan hyviä mielleyhtymiä kaikki :)

Mähän en IKINÄ huoli kynsiin mitään jännää, ei värejä, korkeintaan punasta kynsilakkaa. Viimeks sit menin huoltoon perusvalkonen ranskis mielessä, ja lähdin näiden kanssa :O Ei oo ees kaduttanu!

#trendikynnet #teetrendia

Toimitus
Toimitus

Hieno yhdistelmä!

Ulla O.
Oisko tulta?

Mukana ja lisätty jatkohaaste: http://www.lily.fi/blogit/oisko-tulta/apua-0
 

Toimitus
Toimitus

Kiitos jatkohaasteesta!

say cheese! - Viivi (Ei varmistettu) http://saycheeseviivi.blogspot.com

http://saycheese-viivi.blogspot.fi/2013/11/print-lace-glitter.html

Mukana ollaan, pinkit glitter-liukuvärjäyskynnet löytyy postauksen lopusta!:)

Toimitus
Toimitus

Vautsi mitkä kynnet! Onnea arvontaan :)

Pages

Kommentoi