Haaste: Kuvaa kyntesi ja voita luksuslakkoja

toimituskynnet-1.jpg

Edellinen kuvahaasteemme, laukkukisa, oli todella suosittu, ja kaikki innostuivat siitä ihanan aktiivisesti! Se haaste käytiin instagramin puolella, ja lupasimme, että seuraavaan haasteeseen voi osallistua myösLilyssä. Kamerat ja kännykät ja kynnet valmiiksi – haaste eli Lilyn kynsiviikko alkaa nyt! 

Jaetaan toisillemme ideoita siitä, miten kynsiä voi laittaa ja mitkä ovat parhaita kynsilakkoja. Kynsiaiheisia juttuja on luvassa myös toimituksen blogissa ensi viikolla! Inspiraatioksi kiersimme toimitusta ja nappasimme kuvia muutamista kynsistä: tässä toimituksessa tykätään hilelakasta, ollaan käyty Tallinnassa manikyyrissä (Anna) ja pidetään myös kynnet au naturel -tilassa.

Tee näin:

  1. Kuvaa kyntesi. Rohkeasti mukaan kaikki: ne kauniisti lakatut, täysin käsittelemättömät, sinne päin viilatut tai hauskasti koristellut…
  2. Julkaise kuva blogissasi tai tämän jutun kommenttiosiossa, ja olet mukana arvonnassa. Arvomme Essien muhkean uutuuslakkapaketin (arvo 70 euroa).
  3. Liitä kynsipostaukseen tunniste #trendikynnet ja #teetrendia, niin tiedämme sinun olevan mukana haasteessa. Huikkaa osallistumisestasi myös tämän jutun kommenteissa!
  4. Voit osallistua myös Instagramissa @trendimag, arvomme siellä toisen setin Essien lakkoja. Tuplaa voittomahdollisuutesi! Liitä kuvaan hashtagit: #trendikynnet ja #teetrendia
  5. Nauti kisan sadosta selailemalla kuvia ja hanki inspiraatiota Lilyn Tee Trendiä -sivulla Valitsemme osan #teetrendia-tägätyistä kuvista esiteltäväksi seuraavan Trendi-lehden sivuilla!

Kisassa arvotaan 2 kappaletta Essie Luxeffects -uutuuslakkapakettia (arvo 70 e), yksi Lilyssä ja yksi Instagramissa @trendimag. Kisa on käynnissä Lilyssä ja Instagramissa torstaihin 14.11. klo 12 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Kisa on päättynyt ja voittajat on arvottu! Kiitos kaikille osallistumisesta. Voitto osui tällä kertaa nimimerkille annamariakaroliina ja Instagramissa @enyetar. Voittajiin on otettu yhteyttä.

kynsilakatkuva.jpg

Löydät meidät instagramissa täältä @trendimag, olethan jo seuraajamme?

Onnea arvontaan ja hauskaa kynsitaiteilua!

 

Kommentit (151)
  1. Mukana kisassa, ikää 13v.

    http://aijaa.com/xoiMwT

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *