Haaste: Kuvaa päiväsi ja voita Canonin kamera

paiva_1.jpg

Kukapa ei haluaisi kurkistaa toisen arkeen? Usko pois, moni haluaa nähdä, mitä sinä teit tänään. Osallistu haasteesemme, ota kuvia siitä, millainen päiväsi on ja voita uusi kamera!

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken näppärän ja tyylikkään Canon IXUS 240 -pokkarikameran. Kameran arvo on noin 289 euroa. Lue lisää kameran ominaisuuksista täältä.

Tee näin:

  1. Kanna kameraa mukanasi yhden päivän ajan aamusta iltaan. Näpsi kuvia päiväsi varrelta. Mitä teet, näet, koet, syöt, luet päivän aikana? Miltä sinä näytit, miltä maailma näytti sinun silmilläsi? Mikä yllätti, nauratti, pani pohtimaan? Myös kännykameraräpsyt kelpaavat mainiosti.
  2. Tee kuvista postaus palstallesi Lilyssä tai blogiisi muualla viimeistään maanantaina 8.10. Kuvia voi olla kolme tai vaikka kolmekymmentä, päätös on sinun. Lisää tekstiä, jos haluat.
  3. Huikkaa tekemästäsi jutusta tämän jutun kommenttiosiossa, niin muut löytävät kuvasi ja olet mukana kameran arvonnassa!
  4. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, jätä kommenttiin meiliosoitteesi. Näin saamme sinuun yhteyden, jos voitat arvonnan.
     

paiva2.jpg

Osallistu heti! Haaste on voimassa maanantaihin 8.10 asti. Hauskoja kuvaushetkiä!

Haaste ratkesi, voittaja arvottu. Onnea Rosanna!
 

Kollaasin kuvat ovat Lilyssä julkaistuista Päiväni kuvina -jutuista muun muassa Laura de Lilleltä, 5 Inch and Upin Sandralta ja Arctic Aviumilta.

 

Kommentit (25)
  1. Haaste ratkaistu, voittaja arvottu! Kiitos kaikille osallistuneille, oli ilo kurkata päiviinne.

    Onnetar suosi Rosannaa, jonka päivän kuvat näet täällä. Rosannalle lähtee Canon IXUS 240 -pokkarikamera. Onnea!

  2. No höh. Huomasin tän vasta nyt 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *