Haaste: Oletko lukenut kaikki omistamasi kirjat?

lukemattomat.jpg

Näyttelijä Dakota Fanning ei malttanut laskea käsistään kirjaa Very Good Girls -elokuvan kuvauspaikalla.

Aasinsiltoja-palstaa kirjoittava Birdcherry huomasi omistavansa läjäpäin kirjoja, joita ei ole lukenut.

Niin kai me kaikki. Säilömme kesken jääneitä kirjoja ja täysin avaamattomia opuksia hyllyissä ja raahaamme niitä mukanamme muutosta toiseen. Kuinkahan moni on oikeasti lukenut kaikki omistamansa kirjat?

Birdcherry päätti aloittaa projektin: Hän aikoo lukea kaikki kirjahyllystä löytyneet, lukematta jääneet romaanit. 

Lue Birdcherryn projektista lisää täällä. Kuka ties, ehkä itsekin innostut tarttumaan haasteeseen? Raportoi siitä jutun kommenteissa tai omalla palstallasi!

Kuva Splash News / AOP

Kommentit (5)
  1. Koska kirjahyllyni on kovin, kovin suppea tällä hetkellä voin sanoa lukeneeni kaikki mitä siellä nyt on 🙂 omistin vielä viime vuonna lähes 200 kirjaa, joista jouduin osasta tilan puutteen vuoksi luopumaan, snif.  Ainoat lukemattomat kirjat täällä ovat juuri postissa tänään saapunut palkintokirja jonka voitin Pumpuin arvonnassa ja muutama kirjaston kirja, jotka odottavat lukemista. 

     

  2. En suinkaan ole. Ja jos mukaan lasketaan avopuolison lukuisat kirjat (samassa hyllyssä ne kaikki on), niin määrä on lukematon.

    Mutta ajattelen samalla tavalla kuin ylläolevat. Omat kirjat ovat myös sitä varten, että sieltä voi löytää sitten uutta luettavaa silloin kun kirjastosta ei huvita lainata ja juuri vaikka jos kirjastot yllättäen sulkeutuisivat tai muuta katastrofaalista 😀

    Birdcherryn lähtökohtana oli myöskin innostus lukulaitetta kohtaan ja tarkoitus luopua luetuista kirjoista…se on siis aivan eri kuin mulla. Rakastan sitä, että on kirjahylly ja paljon kirjoja. Ja kirjojen haaliminen on tapahtunut pikkuhiljaa lähinnä kirpputoreilta ja divareista, eli mitään suuria summia en ole upottanut. Mutta juu, pidän todella paljon kirjastoistakin ja sieltäkin lainailen, mutta oma kirjasto on ihana asia enkä haluaisi sitä millään hengettömällä lukulaitteella korvata. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *