Haaste Puutalobabyssa: Kuvaa jääkaappisi

 

jaakaappi_bosch_ksl20s55_preview_0.jpg

Puutalobabyn Kristaliina aloitti hauskan haasteen: kuvaa jääkaappisi. Kuka uskaltaa mukaan? Klikkaa itsesi tänne. Toimituksessa jääkaapin perusvarustukseen kuuluu seuraavaa:

Anna täyttää jääkaapin spontaanisti: ”Teen ruokaostokset aika fiilispohjalta, mutta jääkaapissa on aina maitoa, jugurttia, kevytkermaa, oivariinia ja muutama (melko vanha) hillopurkki. Usein siellä on myös olutpullo, sillä eräs viisas kaveri kerran sanoi parisuhdeonnensa salaisuudeksi, että iloisen kodin tunnistaa siitä, että siellä on aina yksi pullo olutta jääkaapissa varmuuden vuoksi hätätapauksien varalta. ”

Katilla on varma suosikki: ” Maustamatonta jogurttia. Aina.”

Maijalla on huippuvarustelu: ”Olen sellainen ydinkatastrofiin varautuja, eli perustarvikkeiden lista on aika pitkä. Jääkaapista löytyy lähes aina ainakin mehua, bulgarianjugurttia, oivariiniä, cashew-pähkinöitä, juustoa, maitoa, luomumunia ja kurkkua. Tarkkailen neuroottisesti näiden loppumista, koska en kestä ajatusta esimerkiksi aamupalasta ilman mehua. Lisäksi soosi- ja säilykepuolen vakiasukkaita ovat ketsuppi, sinappi, soijakastike, sitruunamehu ja vadelmahillo.”

Jenna pelastaa myös kuivatuotteita: ”Suklaata, valkoviinipullo, kahvia ja mysliä. Pidän myslin ja jauhot jääkaapissa, koska meillä on usein keittiötoukkia. YÖK!”

Paljasta jääkaappisi sisältö blogissasi tai Puutalobabyn kommenttiosiossa.

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *