Haaste: Tykkää ihan hurjasti (jaossa luksus-kosmetiikkaa)

kaverit-1.jpg

Hyvää ystävänpäivän viikkoa kaverit! Koska ystävyyttä, rakkautta ja tykkäämistä ei ole tässä maailmassa koskaan liikaa, päätimme haastaa kaikki mukaan levittämään iloa yhteisöömme.

 

  1. Bloggaava lilyläinen, päivitä blogisi sivupalkissa olevat seuraamasi blogit – toisin sanoen lisää sinne uudet suosikkisi, jos et ole sitä muistanut aikoihin tehdä. Muista lisäksi mainostaa kiinnostavia blogeja lukijoillesi. Haastamme sinut myös linkkaamaan postauksissasi tällä viikolla vähintään kolmeen kiinnostavaan blogiin.
  2. Rekisteröitynyt lilyläinen, ala seurata tällä viikolla kolmea uutta blogia. Klikkaile eri kategorioissa ja kiinnostavien kommenttien perässä uusiin blogeihin ja lisää niitä seuraamiesi listalle.
  3. Kaikki, siis juuri sinä! Haastamme kaikki jakamaan tällä viikolla vähintään 20 sydäntä, niitä voi painaa rekisteröitymätönkin saitilla surffailija. Paina siis sydäntä aina kun bongaat hyvän jutun ja kiinnostavan kommentin.suukkod-3.jpg

    #tykkään

 

Ja koska Lilyssä on niin mahtavaa jengiä, haluamme myös arpoa kaksi Kiehl’sin kosmetiikkapussukkaa, jotka sisältävät Ultimate Strenght Hand Salve -purkin ja kolme erillaista Lip Balm No 1 hauskassa ystävänpäiväpakkauksessa.

Osallistu arvontaan jakamalla 20 sydäntä ja huikkaamalla hep tähän postaukseen.

Sydämiä ehtii jakaa koko viikon, sillä arvomme voittajan maanantaina 16.2.

 

kiehls_valentine_lipbalm_tinbox.jpg

 

Kas noin, täältä pesee virtuaalisia lentosuukkoja siihen suuntaan, koska joka päivä on ystävänpäivä!

Kuvat: A-lehtien kuvatoimitus, Kiehl’s

 

Kommentit (69)
  1. Hephep, sydämiä sydämiä, rakkautta ja pusuja!

  2. Hep =), jos vielä ehtii.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *