Hae huippukosmetiikan testaajaksi

meikit.jpg

Filosofiamme on, että tuotteet todetaan hyviksi vasta sitten, kun niitä on testattu. Ja mikäs sen varmempaa, kuin että tuotteita on testannut monta ihmistä! Trendi ja Lily etsivät yhdessä vuoden 2012 parasta uutuuskosmetiikkaa. Nyt kokoamme testiryhmää suorittamaan arviointia. Hae mukaan!

Tuote tai tuotteet lähetetään testaajille, ja testaajat kirjoittavat niistä arviot sähköpostitse. Parhaat tuotteet julkistetaan joulukuussa Trendissä ja Lilyssä. Testiryhmään valittuihin hakijoihin otetaan yhteyttä sähköpostitse 16.9.2012 mennessä.

parhaat.jpg

Kaikki yhteystietonsa jättäneet osallistuvat samalla arvontaan, jonka palkintona on kosmetiikkapakkaus, joka sisältää kaikki Trendin ja Lilyn valitsemat vuoden 2012 parhaat kosmetiikkatuotteet. Voittaja arvotaan joulukuussa.

HAE TESTIRYHMÄÄN TÄSTÄ!

Mikä on ollut paras kokeilusi kosmetiikan saralta kuluneena vuonna? Anna hyvän kiertää ja kerro meille muille kommenttikentässä!

Kuva: Paula Virta/A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit (5)
  1. Terhenneiti
    9.9.2012, 16:39

    Etsin parasta silmänympärysihon voidetta ja monet tuli kokeiltua, niin halvemman kuin kalliimman hintaluokan tuotetta. Parhaaksi osoittautui Dermalogican Multivitamin Power  Firm. Tilasin viimeisimmän Englannista, jossa nämä samat tuotteet on puolta halvempia kuin kosmetologilsta ostettaessa. 

  2. Ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan Lumenen Natural Code -puuterit ovat nousseet lemppareikseni varsin lyhyessä ajassa. Puuteripakkauksen kesto on pitkä, koska sitä ei tarvitse läntätä nassuun kilotolkulla, ja itse asiassa vasta viime viikolla ostin uuden rasian puoli vuotta kestäneen kaverin tilalle. Puuteri kiinnittää meikkivoiteeni hyvin ja kiiltelyä ilmenee muutoin jo rasvaisella ihollani vasta iltapäivän tunteina. Suosittelen kaikille lämpimästi tätä ”luonnollisempaa” versiota puutereista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *