Hayden Panettieren Golden Globes -mekosta syntyi draama

spl680099_018.jpg

 

Tyylikkäästi mustaa valkoisella, eikö? Tämä Nashville-näyttelijä Hayden Panettieren asuvalinta aiheutti kuitenkin sunnuntaina pidetyssä Golden Globes -gaalassa pienen skandaalin, kertoo Grazia.

Panettieren kehuja kerännyt mekko sattui olemaan Tom Fordin suunnittelema. Tom Ford on tunnettu siitä, että hän suostuu yleensä pukemaan tärkeisiin gaalatilaisuuksiin vain yhden tarkoin valitun tähden. Tänä vuonna Golden Globes -juhlissa kunnian sai Naomi Watts. Kun Panettiere kertoi punaisella matolla iltapukunsa olevan niin ikään Fordin käsialaa, kohu oli valmis. Ilkeäkieliset toimittajat syyttelivät Panettierea etikettivirheestä, sillä paljastui, että näyttelijä oli ostanut mekkonsa itse. Kun muu Hollywood juhli lainamekoissa, Panettiere säteili ylpeänä 10 000 dollarin arvoisessa Fordissaan.

“Tämä on ensimmäinen kerta, kun puen hänen vaatteitaan, vaikka olen suorastaan rukoillut mahdollisuutta aikaisemminkin”, Panettiere kertoi.

Toimittajien naljailuista huolimatta myös Tom Ford oli ilmeisen tyytyväinen Hayden Panettieren asuvalintaan. Gaalaa seuraavana aamuna näyttelijä julkaisi Twitter-tilillään kuvan suunnittelijan lähettämästä suuresta kukkakimpusta ja saatekortista. Kortissa komeilivat Fordin vuolaat kehut ja kiitokset Panettieren onnistuneesta mekkovalinnasta. Se siis siitä skandaalista ja yhden mekon politiikasta.

Teksti: Laura Paananen, joka nostaa hattua Hayden Panettierelle omatoimisuudesta ja viittaa kintaalla Hollywoodin pikkusieluisille toimittajille

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (3)
  1. Niinpä! Ja pisteet myös Tom Fordille tyylikkäästä vedosta!

  2. Hyvä Hayden vaan, tulee mieleen että ottanut ehkä hieman oppia roolihahmostaan Juliettesta tuon päättäväisyyden suhteen 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *