Hei ihminen, kimalla vähän!

jenni.gifKäsi ylös: kellä on jalassa mustat kengät?

Toinen helppo kysymys: piristääkö mustien kenkien katseleminen sinua?

No, eipä piristänyt minuakaan. Helsingin Fredrikinkadulla nämä Annielin popot kirjaimellisesti loistivat silmääni auringonvalossa 2OR+BYYAT -liikkeen ikkunasta. Oli pakko vaihtaa talviklopsottimet kevyisiin kevätkenkiin. Nyt tuntuu siltä kuin minulla olisi aurinko aina jaloissani.

Korviksia harrastan sekä keväällä että talvella. Olin hankkinut nämä epäsymmetriset korut Zarasta jo ennen kuin näin että upea Seela Sella kantaa samaista paria Trendin rauha-numerossa.

Isot korut ovat takuuvarma katseenkiinnittäjä ja sitä paitsi hyvä icebreaker. Näitä kehutaan melkein joka kerta kun laitan ne päälle. Muotoilu on sen verran onnistunut että niitä luullaan usein perintökalleudeksi, Célinen tuotoksiksi tai Björn Weckströmin varhaiskauden teokseksi. Joillekin kerron totuuden, toisinaan vain hymyilen.

Mutta sinä siellä, just nyt: kokeile jotain kimaltavaa. Jos sataa, ei kato haittaa.

Jenni, päätoimittaja

Jaa oma kevätpiristyksesi blogissasi, lue täältä lisää ja osallistu!

Toimitus kertoo kevään kunniaksi omia piristyskeinojaan. Tsekkaa alta myös muut piristysruiskeemme!

kevatpiristys_2.jpg

Parhaat aurinkotuotteet kasvoille, kun ikä alkaa kolmosella.Elät vain kerran, tartu hetkeen. Eli skeittilautaan.Leikkaa hiuksesi lyhyiksi, se kannattaa.Aamuäreä oppi flirttailemaan. Ai miten?Pyjama päälle ja töihin!Hyvästi, televisio!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *