Heidi Klumin tähdittämä mainos kiellettiin Los Angelesissa

project_runway.jpg

Luulisi, että Los Angelesissa ollaan totuttu näkemään yhtä jos toista, mutta rajansa näköjään elokuvakaupungillakin. Vogue kertoo, että L.A. on hyllyttänyt katukuvastaan Heidi Klumin ja Tim Gunnin tähdittämän muotireality Project Runwayn tuoreen mainoksen. Syy: mainoksessa näkyy liian paljon paljasta pintaa.

Heidi Klum twiittasi alkuviikosta Project Runwayn uusinta tuotantokautta mainostavan promokuvan. Kuvassa Klum ja juontajakollega Tim Gunn poseeraavat kuninkaallisin elkein joukko alastomia malleja jalkojensa juuressa. Mainoskampanjan iskulauseessa kehotetaan kilpailijoita vaatettamaan alastomat mallit.

Paljas pinta osoittautui liian kovaksi palaksi Los Angelesin asukkaille. Mainos on laitettu kaupungissa pannaan ja huhut kertovat sen joutuvan ankaran photoshoppauksen alle. Mainoksessa esiintyville malleille aiotaan lähteiden mukaan lisätä kuvankäsittelyllä ainakin yksi kerros alusvaatteita.

New Yorkissa paljaaseen pintaan suhtaudutaan hieman vapaamielisemmin, sillä siellä mainokset komeilevat jo billboardeilla.

Kukapa olisi uskonut, että elokuvakaupunkiin mahtuu näin siveellistä sakkia.

Laura Paananen, joka miettii, että onkohan tässä nyt sorruttu pieneen ylireagointiin

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *