Heinäkuun trendi: valkoinen

valkoinen.jpg

 

 

 

”Rakastan puhtaan valkoisia vaatteita ja käytän niitä. Joka kerta niihin myös kaatuu kahvia tai jotain muuta, mutta riskejä on otettava.”

– Nimimerkki emmmaaa

Jep, valkoiset vaatteet voivat olla vaivalloisia tai jopa vaarallisia (hello pasta tomaattikastikkeella -lounas), mutta jos ne johonkin kuuluvat, ne kuuluvat kesään. Ja koska kesän on luvattu palaavan (alkavan?) ensi viikonloppuna, päätimme tulevien helteiden kunniaksi jakaa viisi valkoista tyylitärppiä suoraan heinäkuun Trendin sivuilta:

1. Hulmuhelmaisen naksimekon paras avec on biker- tai nahkatakki. Molempia kannattaa testata valkoisena. Catwalkilla: Richard Chai.

2. Suomessa ohuen päällystakin sesonki kestää noin viikon, joten ota siitä kaikki irti ja käytä takkia sensuellina mekkona. Parhaiten tarkoitukseen soveltuvat pitkät tai pitkähköt, kauniisti laskeutuvat takit – unohda nyt ykköskohdassa mainitut biker- ja farkkutakki. Catwalkilla:Felipe Oliveira Baptista.

3. Läpikuultavat kankaat mustana? Goottifiilis. Valkoisena? Kesäkissa. Catwalkilla: Lacoste.

4. Valkoinen vaate kohtelee pientäkin päivetystä kuin korostustussi. Niistä oikeista korostustusseista kannattaakin sitten pysyä kaukana. Catwalkilla: Ralph Lauren.

5. Pitsi voi olla kinkkinen tai kinky puettava. Perusneuleen kanssa se ei ole kumpaakaan. Catwalkilla: Nina Ricci.

 

+ Lilyläisten tärpit:

 

LISÄÄ VALKOISIA LOOKEJA Jenni kokosi yhteen kuusi käytännöllistä katutyyliä ja kommenttiosiosta löytyy muun muassa tämä hyödyllinen tieto tomaattikastike- ja punaviinitilanteiden varalle: ”valkoiset tekstiilit voi aina valkaista.” Kiitos ViviS!

OVATKO VALKOISET NAHKAKENKÄSI KULAHTANEET? Ei hätää, Amal vinkkaa helpon täsmähoidon, joilla palautat valkoiset kengät alkuperäiseen loistoonsa. Kangastennareiden pesuohjeet löytyvät puolestaan täältä.

TÖRMÄSITKÖ TAHRAAN VAATEOSTOKSILLA? Vivi jakoi vinkin ketjuliike Mangon palvelusta: jos vaatteessa on tahra, voi vaatteen pestä kotona ja jos tahra ei lähde pesussa, voi vaatteen palauttaa takaisin myymälään. Tätä me kutsumme palveluksi. (Onneksi Vivin valkomustaan mekkoon tehosi pesu.)

SIMPPELISTI CHIC Valkoinen mekko, isot korvakorut ja hiuksiin helppo keskijakaus – kiitos Tiinapetriikka, tämä menee kokeiluun heti, kun ulkona pärjää taas ilman villapaitaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *