Hellepäivän vinkki: rusketu purkista – ja pullosta

untitled-1_1.jpg

Luvassa lohdun sanoja kaikille teille, jotka vietätte hellepäiviä sisällä. Kyllä, se voi suututtaa, kun muiden nenänvarsiin ilmestyy pisama poikineen ja omalla hipiällä voisi maastoutua funkistalon seinänvierustaan tai kasaan A4-arkkeja.

Kiitos hyvää -blogin Virpi panee jakoon parhaat sisäisten itseruskettavien reseptit. Nämä aurinkojuomat tehdään kasviksista, jotka sisältävät runsaasti karotnoideja. Ne aikaansaavat kasvikseen keltaisen, oranssin  ja punaisen värin. Porkkana on tuttu juttu, mutta listalta löytyy muutama yllättäjä

Lue Virpin vinkit täältä.
 

Jos et jaksa syödä ja juoda itseäsi terveen ruskettuneeksi, ota käyttöön perinteisemmät tavat, siis perinteiset itseruskettavat suoraan purkista. Oleellisen ääreen sinut auttavat muut lilyläiset:

1. Itseruskettavat for dummies

Saara Sarvas taluttaa sinut kädestä pitäen kaupan itseruskettavien hyllyltä levityspuuhien loppusuoralle. Näillä ohjeilla oikea tuote ja levitystekniikka löytyvät varmasti.

2. California Dreaming

Haaveiletko Kalifornia-rusketuksesta? Semmoisen saat, kun noudatat Onnenpäivien A. Sinivaaran tuotevinkkiä.

3. Kinuskia, kiitos

Toimituksen Anna puolestaan vinkkaa Pelkkää valoa -blogissaan takuutuotteen, jolla saa kasvoille kauniin päivetyksen – ja kinuskin tuoksun kaupan päälle.

 

Kuva: Kiitos hyvää

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *