Helppoa ja hyvää: Parhaat reseptit à la White Trash Disease

Toimitus

Tiedät varmasti, että White Trash Diseasen  Nata on katumuodin taituri, sinnikäs treenaaja ja maan aurikoisimman hymyn omaava matkailija (viimeisimmästä Prahan-reissusta  parhaat vinkit täällä). Lisäksi Nata on se tyyppi, jolta kuka tahansa odottaisi illalliskutsua vesi kielellään. Natan reseptit ovat simppeleitä, eksoottisia ja terveellisiä ja löydät ne nyt WTD-blogista kätevästi tunnisteen ”oman elämänsä masterchef”-alta. Alla eräitä suosikkejamme!'

Kevyttä ja kivaa tehdä: Vietnamilaiset rullat

”Vietnamilaiset rullat ovat raakaruokaa parhaimmillaan. Rullien sisälle voi laittaa kaikkea, mitä mieli tekee! Ehdottomia tässä tapauksessa ovat tuoreet yrtit, jotka tekevät sen autenttisen maun.  Korianteri, thai-basilika ja ruohosipuli ovat ihan must. Itse laitoimme rullien sisälle porkkanaa, kurkkua, rapsakkaa frisee-salaattia sekä tuoreita herkkussieniä ja proteiiniksi ravunpyrstöjä.” Lue resepti ja katso kuvat vaihe vaiheelta täältä.

Ruokafestarit kotona: Meksikolainen juhla

Tämän herkkupöydän menulla on muun muassa meksikolaista riisiä, papu-nachopaistosta ja soosseja. Miksi ostaa valmista kaupasta, kun tortillojenkin resepti on näin naurettavan helppo: ”Vettä, suolaa ja Masa Harina -maissijauhoja sekaisin, kunnes koostumus on sopivan pehmeä.” Jätä myös se valmisguacamole kauppaan, Nata vinkkaa nimittäin helpon reseptin, joka on nii-in paljon parempaa. Näihin kaikkiin löydät reseptit ja kuvat täältä.

Maailman paras salaatti: Lohi-avokadosalaatti wasabikastikkeella

Kalaruokia karsastavat huomio! Nata vinkkaa monesti testaamansa Safkaa-kirjan reseptin, joka on superhelppo ja jonka salaisuus on kirpeässä kastikkeessa. Nata kertoo samassa postauksessa myös, kuinka keitetään itse kalalientä ja maukas soppa. Reseptit löydät täältä.

Täysin vegaania: Bataattipata

”Kasvikset ovat lempiruokaa ja oikeilla mausteilla sekä hieman aivoja käyttäen, ruuasta kuin ruuasta saa aika hyvää. Ihan ilman lihaakin. Tällä kertaa siis 100% vegesapuska, joka on myös maidoton, vehnätön, gluteeniton, mutta ei missään tapauksessa mauton!” Nam, aiomme testata tätä! Lue resepti täältä.

Kuvat: White Trash Disease

Siirry White Trash Disease -blogiin tästä.

Kommentit

SARI H.
KOLIBRI

Kiva nähdä tälläsiä ruokajuttujakin täällä.

Kommentoi