Herttuatar Catherine sai tyylikkään kenkälahjan yllättävältä taholta

Toimitus

Tyyli-ikonina pidetyn Cambridgen herttuatar Catherinen tiedetään ihastuneen erityisesti käyttömukaviin nuden värisiin korkokenkiin. Kenkäsuunnittelija Christian Louboutin paljasti Voguelle, että herttuattaren kenkäkaapista löytyy kuitenkin tiettävästi myös ainakin yksi pari kenkäsuunnittelijan punapohjaisia kenkäkaunokaisia.

Christian Louboutin kertoi tuoreessa haastattelussaan ihailevansa herttuatar Catherinen tyyliä. Suunnittelija olikin erityisen ilahtunut kuullessaan Victoria Beckhamin lahjoittaneen Catherinelle parin hänen suunnittelemiaan kenkiä. Kyseessä olivat punapohjaiset bootsit, joita herttuatar on myös innokkaasti pitänyt. Tarina ei kerro miksi Beckham päätti lahjoa kuninkaallista tyyli-ikonia juuri Louboutinin kengillä, mutta yhtäkaikki suunnittelija oli tempauksesta innoissaan.

“Näin kuvan, jossa Katella oli minun kenkäni jalassaan ja hän näytti fantastiselta”, kenkäsuunnittelija intoili Voguelle.

Paljon seisoskelua vaativissa edustustilaisuuksissa herttuatar Catherinea tuskin kuitenkaan nähdään lahja-Louboutineissaan, sillä kenkäsuunnittelija ei juuri kenkiensä käyttömukavuudesta välitä. Herra Louboutin on paljastanut, että hänen kenkiensä pitää näyttää ennen kaikkea kauniilta ja seksikkäiltä. Se, ovatko ne mukavat jalassa, on täysin toissijainen juttu.

Teksti: Laura Paananen, joka on viime aikoina noudattanut kenkärintamalla herttuatar Catherinen oppeja, eli mukavuus ennen kaikkea

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit

Nata - White Trash Disease

mä voisin lahjoittaa catherinelle parin erittäin mukavia vanseja :-D

Toimitus
Toimitus

Postiin vaan!

Kommentoi