Hevoshullut lilyläiset

Toimitus

 

 

Kuulostavatko termit avo-voltti-sulku, pohkeenväistösiksak ja avot askellajien välisillä siirtymisillä tutuilta? Jos vastaus on kyllä, olet todennäköisesti harrastanut (tai harrastat) ratsastusta. Ja niin muuten tekee aika moni täällä Lilyssäkin. Esittelemme heistä kolme:

1. Hanska on oman esittelynsä mukaan "kuntoutuva wannabe-kouluratsastaja, joka kirjoittaa urheilun ja rikkinäisen lantion yhdistämisestä." Kouluratojen lisäksi blogissa hypätään esteitä, videoidaan ratsastustunteja ja treenataan myös muita urheilulajeja. Yllä olevan kuvan kirjava ratsu Simba on vain yksi monista blogin hevostähdistä.  

2. Eppu tuli taloon -blogissa pääsee kurkkaamaan melko tuoreen poninomistajan arkea ja näkemään kaiken sen, mikä pelkältä tuntiratsastajalta menee ohi. Sanonta "hevoseton on huoleton", tulee mieleen tätä blogia lukiessa useinkin, mutta onneksi mukaan mahtuu myös hyviä hetkiä.

3. Lainahöyhenissä-blogin Pirett tekee kaiken tyylillä, eikä ratsastaminen ole poikkeus. Pirett livahtikin viikonlopun Aussie Blog Awardseista hyvissä ajoin kotiin, sillä seuraava päivä oli kisapäivä. Aikainen lähtö kannatti, voitto tuli kotiin kahdessa eri luokassa. You go girl! Ja Niilo-ratsu myös.

 

Kuvat blogeista.

Kommentit

Silkkitassu

Minulla on ollut oma poni. Ja kotona sen lisäksi viime vuosiin asti on ollut kaksi hevosta (vanhin on nyt 28-vuotias suomenhevonen, joka vielä on hengissä). Joten nuoruus meni hevoshulluillessa. Kävin myös Englannissa kielikurssin aikana hevoskoulun, jossa opeteltiin koulu- ja esteratsastusta englanniksi.

Millähän sitä muuten perustelisi omalle tytölleen, ettei sitä ponia tulla hankkimaan, vaikka äidilläkin on joskus ollut sellainen? Ehkä kerrostaloasuminen riittää perusteluksi.

Melkeinpäs tässä alkaa itsekin näin kevään tullessa haikailemaan maastolenkeille, kun kuulee muiden hevosharrastuksista. :)

hanska
Heppatic

Oi, kiva kun mainitsitte :) Ei meitä heppailijoita liikaa ole Lilyssä!

A. Arokivi

Näitä on aina kiva lukea, etenkin kun omassa tallissa majailee kolme kaviokasta. Kilpaillut en ole enää vuosiin, mutten ole raaskinut luopua kaviokkaista vaikka hevoseton on huoleton ja paksumpilompakkoinen. Kerran true heppatyttö on aina heppatyttö.

Olipa iloinen yllätys! :)

Kommentoi