Hevoshullut lilyläiset

hepat.jpg

 

 

Kuulostavatko termit avo-voltti-sulku, pohkeenväistösiksak ja avot askellajien välisillä siirtymisillä tutuilta? Jos vastaus on kyllä, olet todennäköisesti harrastanut (tai harrastat) ratsastusta. Ja niin muuten tekee aika moni täällä Lilyssäkin. Esittelemme heistä kolme:

1. Hanska on oman esittelynsä mukaan ”kuntoutuva wannabe-kouluratsastaja, joka kirjoittaa urheilun ja rikkinäisen lantion yhdistämisestä.” Kouluratojen lisäksi blogissa hypätään esteitä, videoidaan ratsastustunteja ja treenataan myös muita urheilulajeja. Yllä olevan kuvan kirjava ratsu Simba on vain yksi monista blogin hevostähdistä.  

2. Eppu tuli taloon -blogissa pääsee kurkkaamaan melko tuoreen poninomistajan arkea ja näkemään kaiken sen, mikä pelkältä tuntiratsastajalta menee ohi. Sanonta ”hevoseton on huoleton”, tulee mieleen tätä blogia lukiessa useinkin, mutta onneksi mukaan mahtuu myös hyviä hetkiä.

3. Lainahöyhenissä-blogin Pirett tekee kaiken tyylillä, eikä ratsastaminen ole poikkeus. Pirett livahtikin viikonlopun Aussie Blog Awardseista hyvissä ajoin kotiin, sillä seuraava päivä oli kisapäivä. Aikainen lähtö kannatti, voitto tuli kotiin kahdessa eri luokassa. You go girl! Ja Niilo-ratsu myös.

 

Kuvat blogeista.

Kommentit (4)
  1. Olipa iloinen yllätys! 🙂

  2. Näitä on aina kiva lukea, etenkin kun omassa tallissa majailee kolme kaviokasta. Kilpaillut en ole enää vuosiin, mutten ole raaskinut luopua kaviokkaista vaikka hevoseton on huoleton ja paksumpilompakkoinen. Kerran true heppatyttö on aina heppatyttö.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *