H&M satsaa isosti – uusi keulakuvatähti ja näytös Pariisin muotiviikolle

hm.jpg

Hurraa, pian muotiviikkojen mallistoja saa lähiostarilta!

Naapurimaamme muotiylpeys H&M satsaa tänä vuonna näkyvyyteen isolla rahalla. Tällä viikolla uutisoitiin, että ketjujätti on palkannut ranskalaisen näyttelijä-laulaja Vanessa Paradisin uudeksi ekologisia arvoja korostavan Conscious-mallistonsa mainoskasvoksi. Nyt muotitaivaalta kuuluu jälleen erikoisia uutisia, sillä H&M:n seuraava satsaus on oma muotinäytös Pariisin muotiviikoilla.

H&M tuo lavalle perusmallistonsa ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen. Yhteistyökokoelmia lukuunottamatta edellinen H&M näytös järjestettiin New Yorkin muotiviikoilla vuonna 2005.

Helmikuun 27. päivänä järjestettävällä näytöksellä on huikeat puitteet. Ketjuliikkeen ensi syksyn kokoelmaa esittelevä muotinäytös pidetään nimittäin Musée Rodinin tiloissa. Samassa paikassa, jossa aikasemmin mallistojaan ovat esitelleet muotijätit Christian Diorista Yves Saint Laurentiin.

H&M ei ole suinkaan ainoa ketjuliike, joka aikoo valloittaa näytöslavat pian alkavalla muotiviikkosesongilla. Viime viikolla kerroimme tässä jutussa, että myös River Islandin ja Rihannan suunnittelevat näytösspektaakkelia Lontoon muotiviikoille.

Kuka väitti, että muotiviikoilta ei voisi löytää myös kevyemmälle kukkarolle sopivaa pukeutumisinspiraatiota?

Teksti: Laura Paananen, joka toteaa tähän loppuun hieman ironisella äänensävyllä, että näin sitä vain muotimaailmassa ympäri mennään ja yhteen tullaan

Lähde: Vogue UK

Kuvat: Style.com

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *