H&M:ltä uusi merkki! Arket panostaa ajattomiin vaatteisiin

Toimitus

Kaipaatko laadukkaita klassisia perusvaatteita? Saatat tulevaisuudessa suunnata Arket-nimiseen kauppaan. Ei, suomalainen designmerkki Artek ei ole aloittamassa vaatemyyntiä, vaan kyseessä on H&M:n uusi merkki.

Business of Fashion -sivusto uutisoi tänään yksinoikeudella, että Arketin ensimmäinen liike avataan Lontooseen kesällä tai syksyllä 2017. Suunnitteilla on avata liikkeet myös Brysseliin, Kööpenhaminaan ja Müncheniin. Merkin verkkokauppa toimii aluksi 18 maassa – vielä ei ole tiedossa, voivatko suomalaiset nettishoppailla Arketissa.

Arketista tulee löytymään minimalistisia naisten-, miesten- ja lastenvaatteita sekä sisustustuotteita. Tämän lisäksi Arket myy myös useiden muiden merkkien tuotteita, mikä on melko uutta H&M:n brändeille. Myymälöiden yhteyteen tullaan myös avaamaan kahvila, joka tarjoilee New Nordic -termin alle istuvaa ruokaa.

Arket saattaa olla vain yksi H&M:n uusista brändeistä, sillä yritys on aikaisemmin ilmoittanut lanseeraavansa tänä vuonna yhden tai jopa kaksi uutta brändiä.
 

Teksti: Mia Frilander
Kuva: ruutukaappaus Business of Fashion -sivustolta


Lue myös:

Näin levität kuultovoiteen kauniisti
 
Kevään hittiasu löytyy jo vaatekaapistasi!

 

 

Kommentit

T`ämä saattaa nyt olla tyhmä kysymys, mutta millä tavalla Arket olisi ensimmäinen H&M-brändi, joka myy muiden merkkien tuotteita? Myyhän &other storieskin Niken ja Adidaksen kenkiä?

Toimitus
Toimitus

Hyvä pointti! Käsittääkseni Arketissa muita merkkejä tulee olemaan paljon enemmän kuin esimerkiksi &Other Storiesilla. Tuossa Business of Fashionin jutussa Arketin edustajat painottivat etenkin sitä, että myymälöihin kerätään merkin omien tuotteiden lisäksi kuratoitu valikoima eri merkkien tuotteita. Mutta siinä olet kyllä oikeassa, että ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun H&M:n omistama brändi myy muiden valmistajien merkkejä. Kiitti huomiosta! -Mia 

Kiitti vastauksesta! En alkuperäistä uutista edes lukenut ennen kommentointia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mihinköhän tätäki sitten tarvitaan? Ei siis postausta, vaan merkkiä :-D Eikö niillä jo oo Cos...

PiiaMarina
aaltoliikkeitä

Kylläpäs H&M nyt porskuttaa :) Itse en ole ehtinyt käymään edes Helsingin &Other Storiesissa vielä!

Tämä kuulostaa kyllä konseptina aina kivalta.

Kommentoi