Huippumalli Joan Smalls paljastaa Victoria’s Secret -treeniohjelmansa

Toimitus

Alusvaatejätti Victoria’s Secret järjesti perinteisen muotispektaakkelinsa tiistai-iltana Lontoossa, ja huippumalli Joan Smalls paljasti Grazialle, miten hän valmistautuu vuotuiseen näytökseen.

Koska lähes koko maailmalle televisioitava alusvaatenäytös on kokeneelle mallillekin aina jännittävä paikka, Joan Smalls lisää ennen Victoria’s Secret -näytöstä normaaliin treeniohjelmaansa kolme elementtiä: potkunyrkkeilyn, kuntosaliharjoittelun ja pilateksen. Vaikka Victoria’s Secret -mallin kuntoilutahti ennen jokavuotista näytöstä toki tiukentuukin, Smalls vannoo kokonaisvaltaisen ja ympärivuotisen kunnosta huolehtimisen nimiin ja kertoo, että hänelle kuntoilu on tärkeää myös hänen selkäänsä vaivaavan lievän skolioosin takia. Yhden asian huippumalli pyrkii urheillessaan muistamaan: kuntoilun tulee olla aina mukavaa ja rentoa.

Rento oli tunnelma myös Lontoossa ensimmäisen kerran järjestetyn Victoria’s Secret -näytöksen takahuoneessa, kun Smalls ja muut huippumallit kokoontuivat pitkästa aikaa yhdessä saman katon alle. Smalls kertoikin Grazialle, että muotinäytös on eräänlainen luokkakokous kiireisille malliystävyksille, jotka normaalisti näkevät toisiaan harvoin.

Eikä iloinen tunnelma ainakaan näytöksestä napattujen kuvien perusteella näyttänyt jäävän ainoastaan takahuoneen riemuksi.

Teksti: Laura Paananen, jota kyllä oikeastaan kiinnostaa Victoria’s Secret -näytöksissä alusvaatteita enemmän aina siellä kulloinkin esiintyvät artistit.

Lähde: Grazia Daily

Kuva: All Over Press

 

Kommentit

Anna Blue Eyes

"Yhden asian huippumalli pyrkii urheillessaan muistamaan: kuntoilun tulee olla aina mukavaa ja rentoa."

En kestä, olisi nyt edes sanonut tekevänsä aivan saatanan paljon duunia :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Victoria´s Secret- enkelit... hohhoijaa.

lindak (Ei varmistettu)

En ymmärrä miksi toimituksen blogissa halutaan esitellä läpinäkyviä alushousuja? Vai onko tämä ihan peruskuvastoa kaikille?

Kommentoi