Huippumalli Joan Smallsille oma farkkukokoelma

joan_smalls.jpg

Kun huippumallit eivät juokse hiki päässä muotinäytöksestä tai valokuvauksesta toiseen, luo moni uraa muotimaailman muilla osa-alueilla. Nyt monitoiminaisen tittelin saa kantaakseen malli Joan Smalls. Vogue nimittäin kertoo, että Small on juuri suunnittelut oman nimikkofarkkumallistonsa.

Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Smalls julkaisi hiljattain uutisen Instagram-tililläänkin. Losangelesilaisen farkkumerkin True Religionin kanssa yhteistyössä toteutettu 16-osainen mallisto pitää sisällään niin perusfarkkuja kuin muitakin vaatteita. Vaikka mallistoa ei vielä ole julkaistu kokonaisuudessaan, lopputuloksesta voi hyvällä syyllä ennustaa tyylikästä, kun suunnittelijana toimii yksi katutyylikuvaajienkin suosikkimalleista. Smallsin mallisto ei kuitenkaan ole ainoa lähiaikoina julkaistu farkkuihin liittyvä malliyhteistyö. Myös Smallsin Victoria’s Secret -kollega Candice Swanepoel lanseerasi vastikään oman hyväntekeväisyysfarkkumallistonsa.

Juuri nyt malleja työllistävät käynnissä olevat muotiviikot. Joan Small on kuitenkin farkkukokoelmansa suunnittelun ja lanseerauksen lisäksi ehtinyt myös tatuoitavaksi. Instagram-tililleen alkuviikosta lataamassaan kuvassa Smalls esittelee kyljessään komeilevaa ”ensimmmäistä ja viimeistä” tatuointiaan. Kenelle Smallsin uusi tatuointi sitten oli omistettu? No äidille, tietenkin.

Teksti: Laura Paananen, joka elättelee turhia toiveita siitä, että Joan Smallsin suunnittelimat farkut saisivat oman peilikuvankin näyttämään huippumallilta

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *