Huippumalli Karlie Kloss aloitti videoblogin

karlie_kloss.jpg

Kun on viettänyt koko uransa kameran edessä, tuntuu varmasti luonnolliselta kuvata itseään myös vapaa-ajalla. Tästä syystä huippumalli Karlie Kloss on päättänyt ryhtyä videobloggaajaksi ja alkanut jakaa hetkiä elämästään sekä muotimaailman kulisseista omalla Youtube-kanavallaan, kertoo Vogue.

Karlie Kloss, 22, lanseerasi oman Klossy-nimisen videobloginsa tällä viikolla. Ensimmäisessä videossaan Kloss kertoo seuraajilleen, mitä kanavalla tullaan jatkossa näkemään. Malli aikoo esitellä arkeaan näytöslavojen, muotikuvausten ja pintaliitoelämän kulissien takaa. 13-vuotiaana mallin uralle löydetty Kloss ajattelee, että videoblogi antaa hänelle mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan ensimmäistä kertaa omasta näkökulmastaan. Jos esittelyvideoon on uskominen, kanavalla tulee vilahtamaan myös muita mallimaailmasta tuttuja nimiä. Kuka tietää vaikka ääneen pääsisi myös Klossin paras ystävä Taylor Swift?

Karlie Klossia pitävät mallin uran ja videobloggaamisen ohella kiireisenä tosin muutkin puuhat. Monilahjakkuutena tunnettu malli on nimittäin juuri hyväksytty yliopistoon. Lisäksi malli pyörittää sivutyönään omaa kekseihin erikoistunutta yritystään.

Kaikkea tätä ja varmasti paljon muuta luvassa täällä.

Teksti: Laura Paananen, joka jää aivan varmasti seuraamaan tätä Youtube-kanavaa

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *