Huippumalli Miranda Kerr paljastaa aamutoimensa

Toimitus

Arkiaamu, tuo jokaisen naisen pahin vihollinen. Jos arkinaama tuottaa stressiä jo ihan tavallisillekin naisille, voi vain kuvitella, miten asian kanssa elävät kauneudellaan töitä tekevät huippumallit. Miranda Kerr paljasti Voguelle aamutoimensa.

Miranda Kerr luottaa aamuissaan rutiineihin. Huippumalli aloittaa jokaisen päivänsä 3-vuotiaan Flynn-poikansa halauksella ja lapsen kanssa yhdessä kokatulla aamiaisella. Terveellisen ja luonnonmukaisen ruuan nimeen vannova Kerr saa energiaa muiden muassa runsaasti vitamiineja ja superfoodeja sisältävästä vihersmoothiesta. Kauneudenhoidossa malli jatkaa samoilla linjoilla ja käyttää peseytymiseen ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Kerrin aamutoimiin kuuluvat aina tilanteen salliessa myös kevyt liikunta ja meditaatio.

Entä kuinka syntyy muoti-ikonina tunnetun Kerrin nimikkotyyli? Tarkalla suunnittelulla tietenkin. Kun tiedossa on tärkeä tapaaminen, malli miettii asunsa valmiiksi jo edellisenä iltana. Jos Kerrin bongaa kaduilta matalakantaisissa kengissä, se on merkki siitä, että nainen viettää vapaapäivää. Kerrin maailmassa korot kuuluvat töihin ja matalat kengät leikkitreffeille Flynnin kanssa.

Voi, kuinka helpolta se kuulostaa...

Teksti: Laura Paananen, joka taitaa laittaa tästä oitis linkin siskolleen, jolla niin ikään pyörii jaloissa eräs 3-vuotias energiapakkaus

Lähde: Vogue US

Kuva: Splash News

 

Kommentoi