Huippumallin hauska perhe värvättiin mainoskampanjaan

10549619_718460648236028_1472031503_n.jpg

Perhe on paras, tuumasi Lanvin-suunnittelija Alber Elbaz, kun malleja muotitalon uuteen mainoskampanjaan värväsi. Telegraph-lehti kertoo, että ranskalaismuotitalon tulevassa syyskampanjassa nähdään brittimalli Edie Campbell yhdessä koko kahdeksanhenkisen perheensä kanssa.

Idea hauskaan kampanjaan syntyi Lanvinin kuulusta äiti-tytär logosta. Mainoskampanjassa Lanvinin luomuksissa poseeraa Edie Campbellin lisäksi myös hänen äitinsä, isänsä, sisaruksensa ja isovanhempansa. Mallikeikalle mukaan pääsivät niin ikään Campbellin poikaystävä Otis Ferry, mallin sisaren poikaystävä Mateo sekä Campbellin Dolly-ratsu. Hauska mainoskampanja esittelee persoonallisen perheen, jonka tavaramerkkeihin taitaa kuulua Campbelliltaki tuttu “jääkiekkotukka”.

Campbellin katras ei suinkaan ole ensimmäinen perhe, joka poseeraa huippumuotitalojen mainoskampanjoissa. Saman tempun tekivät muutama sesonki sitten Givenchylle Carine ja Julia Roitfeld. Campbellin perhe ilmestynee muotilehtien sivuille syysnumeroiden myötä, mutta perheen hassuttelua voi ihastella jo nyt mainoskampanjaan kuuluvalla videolla.

//www.youtube.com/embed/LXccuFv_0Og

Teksti: Laura Paananen, joka ilahtui tästä virkistävän erilaisesta ideasta ja siitä, että mukaan pääsivät myös Edie Campbellin sympaattiset isovanhemmat

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Lanvin Instagram

 

 

Kommentit (2)
  1. Shelley Draven
    24.7.2014, 08:32

     

    Kivannäköinen kamppanja johon on kerrankin käytetty mielikuvitusta.

    Näitä on ilo katsella.

  2. Hauska video! Harvoin jaksan mitään mainoskamppisvideoita katsella, mutta tää oli jotenkin mukaansatempaava.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *