Hullut Hatuntekijät: kumpi puki paremmin?

kate_sienna.jpg

Vaikka muotiväki on jo siirtynyt Milanon muotiviikoille, palataan vielä hetkeksi Lontoon muotiviikkojen tunnelmiin. AnOther Magazine järjesti muotiviikkojen yhteydessä naamiaisjuhlat tuoreimman numeronsa kunniaksi. Paikalle saapui mittava joukko muotimaailmasta tuttuja kasvoja komeissa naamiaisasuissaan. Kaksi muotimaailman lemmikkiä oli kuitenkin eksynyt samalle komerolle asuja valitessaan.

Näyttävässä smokissa paikalle saapunut Kate Moss jätti kreisit fantasia-asut muille ja edusti juhlissa varman tyylikkäänä. Koppalakkia muistuttava päähine toimi asun huutomerkkinä ja tavoitteli ilmeisesti Liisa Ihmemaassa –sadusta tuttua Hullua Hatuntekijää. Huomaa myös surrealistinen huulilaukku ja Katen samaan sävyyn punatut huulet.

Hullu Hatuntekijä oli myös Sienna Millerin mielessä, sillä näyttelijätär viimeisteli muuten melko arkisen asunsa näyttävällä silinterihatulla. Siennan hapsuviitta peitti alleen tavallisen harmaan t-paidan ja hauskan sydänkuvioidun hameen. Sienna viimeisteli asunsa syyssesongin trendikkäimmillä kengillä, sillä nainen oli kiskaissut jalkaansa komeat ylipovensaapikkaat.

Vaan kumpi onnistui naamioitumaan paremmin, koppavan tyylikäs Kate vai arkisen asiallisen Sienna?

Teksti: Laura Paananen, joka antaa äänensä Siennalle, sillä Katen koppalakki ei nyt ihan sytytä

Lähde: AnOther Magazine

Kuvat: Splash News

Kommentit (2)
  1. Juu, nyt mennään ns. nekstille levelille 🙂

  2. Anna Blue Eyes
    20.9.2013, 12:36

    Aika korkeet saappaat…Tuleeko sellaiset ylipovensaapikkaat ihan kaulaan asti?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *