Hunaja on paras finninnujertaja

Toimitus

Testasimme kuumaa kauneuskikkaa: naamaan nousseen hormoninäppylän saa nujerrettua hunajalla ja laastarilla. Tadaa, tämä luonnollinen finnilääke toimii!


Miksi hunaja toimii? Hunaja on yksi vanhimmista ihonhoitoaineista, jota on Suomessa käytetty runsaasti saunoessa. Raaka hunaja sisältää eniten antibakteerisia ainesosia, joten ihonhoitoon kannattaa valita mahdollisimman vähän käsitelty hunaja.

Miten se toimii? Sipaise hunajaa suoraan finnin päälle ja anna olla puolisen tuntia. Voit myös jättää hunajan tehohoidoksi yön ajaksi näpyn päälle. Peitä hunajahaude laastarilla.

Testiraportti: ”Ihoni on aina ollut posliininsileä, mutta nyt se on alkanut kukkia kuin 13-kesäisellä hormonihurmurilla konsanaan. Koska vaihdoin ehkäisyhormonia, ihoon nousee yksittäisiä, äkäisiä näppyjä. Olen testannut erilaisia marketissa myytäviä finnituotteita, mutta niistä ei ole ollut apua. Iltapesun jälkeen taputtelen hunajaa otsaani ilmestyneen punoittavan ja kipeän paukaman päälle. Laastari vielä ja avot! Kumppani kommentoi ennen valojen sammutusta, että näytän ihan räppäri Nellyltä. Ihonhoidon lisäksi ropisee siis myös katu-uskottavuutta, vaikka itse en kyllä kävelisi hunajalaastari otsassa kaupungille. Aamulla riennän peilin eteen, repäisen laastarin varovasti ja… Finni on silminnähden pienempi, eikä ollenkaan yhtä punainen! Seuraavana iltana toistan hunajahoidon valkopäiselle nenänalusnäpylle ja kas, aamulla näppy on puolet pienempi ja paljon paremman näköinen. Yöllinen laastarinaama on tullut jäädäkseen!”


Teksti: Anne Kantola, toimitusharjoittelija
Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

Lue myös nämä 

Iho-ongelmat voivat kadota myös rasvaamisen lopettamalla 

Testasimme -  Onko kookosöljystä putsariksi, liukkariksi ja viiteenn muuhun käyttöön?

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kiitti vinkistä! Tätä täytyykin testata!

Toimitus
Toimitus

Kerro sitten Minnea, miten tepsi! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Heräsin eilen aamulla poikaystävän vierestä ja sillä oli laastari otsassa :D Kun hän heräs ja kysyin laastarista, se vastas et oli yöllä surffaillut täällä Lilyssä ja löytänyt kuulemma hyvän fiinnilääkkeen. Nää artikkelit selkeesti siis tavoittelee myös miehiä ja hänen palautteensa oli että niksi kyllä tepsii! :D

Toimitus
Toimitus

Haha, ihan mahtavaa!

Kommentoi