Huomio bloggaaja, tallenna juttu luonnoksiin ja vastauksia kysymyksiin

Huomio bloggaajat! Juttujen automaattinen tallennus luonnoksiin ei toimi tällä hetkellä. Sen vuoksi tallenna keskeneräinen postaus luonnoksiin välillä itse, näin vältyt postauksen katoamiselta, jos koneesi kaatuu. EDIT 7.6.: KORJATTU JA TOIMII.

Useimmat – oikeastaan lähes kaikki – niistä asioista, joista te olette raportoineet ja kysyneet, eivät ole uudistuneen Lilyn ominaisuuksia vaan bugeja, joita korjataan koko ajan. Olemme pahoillamme ongelmista ja kiitämme kaikkia, jotka ovat ilmoittaneet kohtaamistaan omituisuuksista!

Toivomme, että bugit saadaan taltutettua mahdollisimman pian  ja että te pääsette käyttämään uudistunutta Lilyä sellaisena, joksi olemme sen suunnitelleet. Muutokset on tehty teidän käyttäjien toiveiden pohjalta.

Tässä vastaus muutamaan juuri nyt monia teistä mietityttäneeseen kysymykseen.

 

1. Miksi etusivulla on sama juttu monta kertaa?

Koska juttunostopaikat eivät vielä toimi niin kuin niiden pitäisi. Tarkoitus on, että kaikkien kolmen eri kategorian alla on eri jutut. Juttunostopaikoille tulee kaikkien lilyläisten uusimpia postauksia. Siis tämänhetkistä monipuolisempi kattaus uusia juttuja. EDIT: KORJATTU

2. Mistä löydän seuraamieni blogien uudet jutut?

Seuraamiesi blogien uusimmat jutut kertyvät feediksi Seuratut-linkin taakse (linkki on esillä, kun olet kirjautuneena). HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi vielä kaikilla. Koska niin moni teistä on toivonut, että seurattujen uusista postauksista tulisi myös ilmoitus, otamme ilmoitukset jatkokehittelyyn. EDIT: KORJATTU.

3. Onko haku poistettu?

Ei. Haku ei toimi tällä hetkellä, mutta toivottavasti mahdollisimman pian. Samoin Kaikki blogit -lista ei vielä rullaa täydellisesti. Sitäkin fiksaamme.

4. Miksi minulle ei tule ilmoituksia?

Omiin kommentteihin tulleista kommenteista ei tällä hetkellä tule ilmoitusta kaikille. Tämä ei ole uusi ominaisuus, vaan bugi, jota korjataan. Edit 30.5. Kommentteihin jätetyistä kommenteista tulee nyt ilmoitus.

5. Miten poistan kommentin blogistani?

Reitti on toistaiseksi tämä: Hallinta – valitse oma blogisi – Kommentit – poista haluamasi kommentti.

6. Kuinka lisään videon?

YouTube-videoita voi lisätä postaukseen näin: kopioi YouTubessa videon upotus- eli embedkoodi. Mene juttueditoriin ja paina Siirry koodinäkymään -linkkiä. Liitä upotuskoodi siihen kohtaan jutun koodia, johon sen haluat. Tallentamalla jutun luonnoksiin näet, tuliko video oikeaan paikkaan. EDITOITU 7.6.

7. Miksi palsta on blogi?

Koska blogi-sanan tunnistavat kaikki, ja palsta-sana tässä merkityksessä on monille tuntematon. Kahden vuoden aikana olemme todenneet asian melko monta kertaa esimerkiksi linkatessamme lilyläisten juttuja Facebookissa ja lisätessämme selityksen, että palsta on sama kuin blogi, mutta eriniminen 🙂
 

Lisää vastauksia kysymyksiin löydät näistä toimituksen blogissa julkaistuista jutuista ja juttujen kommenteista:

Blogisi ulkoasu ja asetukset – tee näin

Tämä ei toimi vielä (mutta toimii toivottavasti pian)

Nämä asiat löydät eri paikoista kuin ennen

 

Editoitu 30.5.: ilmoitukset toimivat. Editoitu 24.5. klo 14.35: haku-kohta lisätty juttuun.
 

Kommentit (22)
 1. Sori soriii Emmi, täällä päässä sekoillaan ny! Tuossa listassa avainsanat tarkoittaa omia tägejä, jotka ovat tällä hetkellä kadoksissa mutta palajavat. Kategoriat tarkoittaa niitä valmiita, noh, kategorioita, joita valitaan, kun julkaistaan Lilyssä postausta. (Joita voi kyl kutsua avainsanoiksikin.) Siis nimet ovat hiukka sekavat. Pannaanpa tämäkin selkiytyslistalle! Mutta summa summarum: omia tägejä eli ruksattavassa boksissa avainsanoja et saa tällä hetkellä näkyviin, kategoriat eli Lily-luokittelun saat.

 2. Jos joku on tästä jo kysellyt ja siihen on vastattu niin sortsi, mutta:

  Lupailitte aiemmin, että sivupalkin tekstilaatikkoon voisi jatkossa upottaa omaa scriptiä. Yritin nyt lisätä blogin sivupalkkiin Facebook-widgetiä, mutta se ei näytä onnistuvan. Ei HTML5:nä eikä iFramena. Onko tämä bugi, ja onko sen korjaaminen työn alla? Vai onko scriptin lisäämiseen jokin kikka?

  1. Tommi, voisitko laittaa meille tarkempaa meiliä (lily (at) a-lehdet.fi) siitä, mitämitä on lupailtu ja mitä haluaisit palkkiin saada?

   Facebook-badgenhan muuten saat haettua Facebookista ja lisättyä blogisi sivupalkkiin kuvana, joka on linkki. Näin on tehnyt esim. Ite puin -Tiiti.

   1. Toki. Haluaisin siis Facebook Like Boxin, jossa olisi tykkäysnappi ja Facebook stream. Tiitin boksi on vain linkki Facebookiin. Laitan meiliin lisätietoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *