Huonon hiuspäivän pelastaja, eli kumpaa hattu puki paremmin?

miranda_stacy.jpg

On jälleen se aika vuodesta, kun pipon voi vaihtaa tyylikkääseen lierihattuun. Leveälierinen hattu lisää asun trendikkyyttä, mutta toimii samalla myös huonon hiuspäivän pelastajana. Lierihatun käyttöön voi hakea mallia tunnetuilta tyylitaitureilta.

Miranda Kerr piilotti pitkät kutrinsa hiekanvaalean lierihatun alle. New Yorkin keväiseen säähän sopivat erinomaisesti myös mallin trendikkäät nahkahousut ja nilkat paljastavat herrainkengät. Tyylin kruunasi Kerrin kädestä roikkunut Hermèsin Birkin-laukku.

Stacy Keibler suojasi hiuksensa Kalifornian auringolta rock-henkisellä hatullaan. Rentoutta asuun toivat pätkityt biker-bootsit ja hipahtavat hameenhelmat. Rokkitunnelmaa lisäsivät myös svetarin rinnuksia koristaneet niitit.

Vaan kumpi onnistui hattulookissaan paremmin, keväisen trendikäs Miranda vai rokisti rento Stacy?

Teksti: Laura Paananen, joka pukeutuisi mielellään kumpaan tahansa asuista, mutta valitsee silti Stacyn, koska hänen hattunsa vei tällä kerralla pidemmän korren

Kuvat: Splash News

Kommentit (3)
  1. Luulin tuota Stacya Kate Middletoniksi, Englannin herttuattareksi, jonka vuoksi VÄHÄN ihmettelin tuota paljastavaa pukeutumista :DD

    Molemmat asut tosin kivoja (:

    1. Mä kans aluksi luulin, ennen kuin luin tekstin! 😀

  2. Rakastuin kyllä ihan molempiin tyyleihin, täydet kympit! Mirandan asukokonaisuus tuntuu ehkä vähän omemmalta, mutta ilmojen vielä vähän lämmetessä tuo toinenkin asuvalinta olisi näpsäkkä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *