Hurmaavat puvut, eli viikon komeimmat julkkistyylit

Toimitus

Tällä viikolla punaisia mattoja on kulutettu harvinaisen komeaissa ja tyylikkäissä puvuissa. Matthew McConaughey vastaanotti alkuviikosta melkoisen kunnian, kun näyttelijän nimikkotähti paljastettiin Hollywoodin Walk of Famella. McConaughey saapui julkistusseremoniaan kesäisen raikkaassa Dolce & Gabbanan vaaleanharmaassa puvussa.

Jared Letolla ja Eddie Redmaynella riitti juteltavaa taannoisissa Hollywood Film Awards -juhlissa. Kaksikon kohtaamisessa huomion varastivat Leton erikoinen Alexander McQueenin puku sekä kirkkaan valkoiset Christian Louboutinin kengät. Eddie Redmayne luotti omassa Valentinon puvussaan perinteisempään tyyliin.

Vasta kihlautuneen miehen onnea säteillyt Benedict Cumberbatch hurmasi uuden The Imitation Game -elokuvansa ensi-illassa tummanharmaassa puvussa. Mielenkiintoisen puvusta teki sen kankaan elävä pintakuviointi, joka sai puvun hehkumaan harmaan eri sävyissä.

Jo Yves Saint Laurentkin sen tiesi: kapealinjaisesta miesten puvusta inspiroitunut housupuku näyttää tyrmäävän tyylikkäältä. Elävä todiste muotilegendan oivalluksesta oli maanantai-iltana Francis Ford Coppolan uraa juhlistavalle illalliselle saapunut huippumalli Eva Herzigova.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoisi, että kaikki miehet kävisivät samalla räätälillä kuin Benedict Cumberbatch.

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joka kerta kun ihminen tekee syntiä, häneen tulee sisään demoni. Markus 5:9 ''Ja Jeesus kysyi siltä: "Mikä on nimesi?" Niin se sanoi hänelle: "Legio on minun nimeni, sillä meitä on monta".'' Legioona on 6000 eli tässä henkilössä oli 6000 demonia.

Kommentoi