Hurraa! Trenditakki on kuin luotu Suomen talveen + 3 löytöä eri kukkaroille

Toimitus

Hyviä uutisia! Talven 2016-2017 it-takki oikeasti soveltuu suomalaisiin olosuhteisiin. Kuumin takkimalli on nimittäin vanha kunnon toppatakki. Emmekä nyt puhu niistä ohuista untuvatakeista, jotka ovat olleet trendikkäät jo vähän aikaa, vaan kunnon Michelin-ukko-mallisista jättitakeista.

Trendikkäin takki on sellainen, johon sinut puettiin ala-asteella, ennen kuin sait itse päättää pukeutumisestasi tai sellainen, joita ei-niin-trenditietoinen äitisi tai isäsi on käyttänyt jo vuosia paukkupakkasilla. Lyhyesti sanottuna: sellainen, joita olet tähän asti pitänyt aika rumina ja ihan liian käytännöllisinä.

Ketä voimme kiittää siitä, ettemme tänä talvena jäädy pystyyn? Balenciagan uutta pääsuunnittelijaa Demna Gvasaliaa. Mies ammensi inspiraatiota syysmallistoon 90-luvun hiihtokeskuksista ja toi catwalkille räikeänvärisiä untuva- ja toppatakkeja. Yllä olevassa kuvassa nähdään muotitalo Balenciagan über-kalliita toppatakkeja. (Vinkki: jos ja kun Balenciagan hinnat saavat lompakkosi huutaamaan hoosiannaa, suuntaa kirppareille. Sieltä voi hyvällä lykyllä löytää erittäin edullisen trenditakin.) 

Entä miten jättitakki puetaan? Kopioi nämä kikat Balenciagan syysnäytöksestä:

1. Täydellinen pari rumankauniille toppatakille on kaikki, mikä kimaltelee, sillä arkinen takki kaipaa rinnalleen jotain vähän juhlavaa. Catwalkilla toppatakki yhdistettiin upeaan paljettipooloon, mutta näyttävät korvakorut ajavat samaa asiaa. Jos vierastat glitteriä, skarpit mustat housut tuovat asuun kaivattua kontrastia. 

2. Anna valua vaan. Näytöksessä takkien vetoketjut oli vedetty auki niin, että takit näyttivät valuvan mallien olkapäiltä. Tämä toi mieleen elegantit, olkapäät paljastavat juhlamekot; eli vaattet, jotka ovat mahdollisimman kaukana kömpelöstä toppatakista. Stailauskikkaa toimii täydellisesti juuri nyt syksyn ja talven välimaastossa, kun toppatakki on vielä vähän liian kuuma, mutta syystakissa ei oikein enää pärjää. Vetskari vaan auki ja hiostava takki pois olkapäiltä.

Jos kaipaat enemmän pukeutumisinspiraatiota, googlaa Rihanna + puffy jacket, ja katso, miten tämä trendi otetaan haltuun. Sanomme vain: takki ei voi olla liian iso.

Valitsimme kolme täydellistä toppatakkia, ole hyvä:

 

Täydellinen perustoppis. 60 e, H&M.

Jos tunnet itsesi villiksi, kokeile tätä ufo-takkia. Melkein kuin heijastin! 59,96 e, Zara.

Tämän elegantimmaksi ei toppatakki tule! Supertyylikkään Elin Klingin supertyylikäs Totême-merkki teki takin, joka on tietenkin, no, supertyylikäs. 
610 e, Totême.

Kuvat: valmistajat


LUE MYÖS:
Miten kirppareista tuli chic? Kaikki second hand -trendistä! 
 
Täydellinen tukka oluen avulla. Mitä?

Kommentoi