Huumorivideo vai minttu-whoopie – mitä ihanaa sinä aiot tehdä tänä keväänä?

lista.jpg

Kuulostaako tutulta?

Olet suunnitellut katsovasi sen kehutun uutuusleffan ja käyväsi siinä puhutussa taidenäyttelyssä. Sitten joskus, kun on aikaa.

Kun kalenteriisi sitten yhtäkkiä ilmestyy yllättävä vapaailta, et keksikään mitään jännää tekemistä. Kaikki hyvät ideat tuntuvat kadonneen samaan paikkaan kuin hiuspinnit ja sukkien parit. Päätät, että ehkä sitä sittenkin voisi vaan katsoa telkkaria ja pestä lakanoita.

No, niin ei käy enää, kun perustat kivojen asioiden to do -listan. Olen esitellyt idean täällä kerran aiemminkin. Lyhykäisyydessään listan pointti on seuraava: kirjoita ylös kaikki ihanat ideat, jotka haluat tänä keväänä toteuttaa.

Oma listani koristaa olkkarin seinää, ja jo pelkästään listan näkeminen hymyilyttää. Mitä kaikkea ihanaa minulla on tänä keväänä edessä! Listalle kuuluu laittaa tietenkin jänniä tapahtumia ja mullistavia sisustusideoita, mutta sille kannattaa ehdottomasti laittaa myös kaikkea mahdollisimman hassua. Kun huumoriräppivideon kuvaaminen on merkitty listalle, sen tekeminen ei tunnukaan enää yhtään idioottimaiselta, vaan vakavasti otettavalta projektilta. (Jos pelleily alkaa epäilyttää, kannattaa muistuttaa itseään siitä, että hauskuus tekee hyvää terveydelle.)

Omalla listallani on huumorivideon lisäksi kaikkea tanskalaisiin miessohvasurffaajiin tutustumisesta ruisleivän leipomiseen. Ja teidän viisautenne ansiosta lista vain paisuu. Tänä keväänä haluan myös:

1. Tehdä minttu-whoopieita.

2. Kulkea kaupungilla hyvännäköinen piiiiitkä takki auki ja ottaa itsestäni kännykkäkuvia. 

3. Asetella maljakkoon koivunoksia.

Nyt haluan tietää, mitä on teidän kevään 2014 kivojen asioiden -listallanne.

Mitä ihanaa tehdä haluatte tehdä tänä keväänä?

Älä panttaa ideaasi, sillä hyvä ideat (ja suklaakakut) on tehty jaettaviksi. Kiitos vinkeistä jo etukäteen! Aiomme varastaa niistä parhaat ja lisätä listalle kuin ne olisivat omiamme.

Teksti: Heini, jonka listallaon myös äärettömän tärkeä kohta ”leivo kakun kokoinen laskiaispulla”

Kommentit (5)
  1. Mennä mun bestiksen häihin Britteihin <3

  2. Kiinnostava näkökulma. Mua tuommoinen lista vaan ahdistaisi – aaargh, tuotakaan en ennättänyt tehdä! Mutta jos se olisikin vain inspiraationa tylsiin hetkiin…

    1. Auts, idean ei ole tarkoitus lisätä stressiä! Itsensä kanssa voi sopia, että riittää, että sieltä rastittaa kevään mitään edes kaksi kohtaa. Ne kaikkein hauskimmat tietty 🙂

      1. Mulla on päättymätön to do -lista mielessäni koko ajan (ja sekös stressaa!), joten kaikki ”100 asiaa, jotka teen tänä vuonna” -listat on mun mielestä vaan kamalia. Mutta nyt ehkä tajusin niidenkin idean. Juhlallisesti siis ilmoitan istuvani tänä keväänä enemmän sohvalla tv:tä katsoen! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *