Hyvää vappuhuomenta – 10 vinkkiä juhlienjälkeiseen aamuun

kissa.jpg

Kansalainen, onko vaikeuksia päästä ylös sängystä työvöenlauluja laulamaan/fiinille vappulounaalle?

Toimitus listasi toimiviksi havaittuja kotikonsteja kohmeloisen olon karkottamiseen, Tätä kymmenen askeleen ohjelmaa ei ole testattu tieteellisesti, ja se perustuu täysin mutuun. (Sen tarkoitus ei myöskään ole kannustaa hankkimaan krapulaa. On siis erittäin ok, jos sinulla ei ole minkäänlaisia vaikeuksia päästä sängystä ylös.)

 

1. Otitko särkylääkkeen ennen nukkumaan menoa? Toivottavasti. Jos et, voit kokeilla, auttaako, jos nappaat tabun aamulla ja jatkat unia pari tuntia.

2. Ota raitista ilmaa. Avaa ikkuna ja palaa sänkyyn pötköttämään ja hengittelemään.

3. Juo Finnrexiniä. Siinä on särkylääke, kofeiini ja c-vitamiini samassa.

4. Jos kaapissasi on trendikästä juotavaa savea, ota sitä tavallista reilumpi annos. Hippien perimätiedon mukaan se poistaa myrkkyjä elimistöstä.

5. Mene viileään suihkuun. Kesällä ylivertainen raikastaja on pulahdus järvessä tai meressä, viileä suihku on melkein yhtä hyvä apu.

6. Syö parsakaalia. Hippien perimätiedon mukaan se poistaa myrkkyjä elimistöstä.

7. Jos valitset tasoittelun, ota yksi lonkero (edellyttäen, että et juonut sitä eilen). Siinä on sokeria ja se maistuu limpparilta eli on helpoin juotava.

8. Älä ota sitä vakavasti. Jos olet morkkikseen taipuvainen, kysy itseltäsi herätessä ”loukkasinko ketään?” Jos vastaus on ei, älä hätäile.

9. Älä kärvistele yksin. Henkiseen krapulaan auttaa se, että – jos mahdollista – raahautuu ystävän sänkyyn ja kainaloon. Yksin kaikki tuntuu paljon pahemmalta kuin paikassa, jossa joku silittää.

10. Kun poistut kotoa, pukeudu skarpisti ja laita kirkkaanväristä huulipunaa. Olo on todennäköisemmin ryhdikäs muussa asussa kuin säkkimäisessä villapaidassa, ja huulipuna tunnetusti feikkaa kasvoille hehkua.
 

+1. Muista, että krapulassa ihminen on (usein) rento ja hilpeä, eli seksikäs.

 

Hyvää vappua!

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit (6)
  1. Jepjep, tuo parsakaali onkin ihan ykkösenä kohmeloaamujen craving-listalla 😀 

  2. Twister mehujää. Jokaisen krapulaisen sankari. Niitä ainakin tusina ja kylmään suihkuun

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *