Hyvästi erilliset ”isojen tyttöjen mallistot” – Lindexin perusvaatevalikoimasta löytyy pian myös koko XXXL

lindexfall-fashion-heroes-lindex-2016-20.jpg
Tällaista on elämä XL-kokoisena muodista kiinnostuneena ihmisenä: leggingsit ja musta mekko päivästä toiseen. Minulle toistuva päivän asuni on lähinnä pakon sanelema juttu. Kivoja vaatteita ei vain löydy minulle sopivassa koossa! Sitä haaveilee löytävänsä trendikkään nahkarotsin tai pillifarkut – mutta koossa 46 se ei olekaan enää niin helppoa tai edes mahdollista.

Niin sanotut isojen tyttöjen osastot tarjoavat usein jättitunikoita, hapsuja, glitteriä, outoja värejä (tai pelkkää mustaa). Muutenkin ostokokemus on todella erilainen, kun sopivia vaatteita löytää vain muutamasta rekistä liikkeen takaosasta. En ole ainoa, jota tämä tympii. Asiasta vaahdotaan jatkuvasti niin blogeissa, keskustelupalstoilla kuin kahvipöydissäkin. Se, että on isokokoinen, ei tarkoita sitä, ettei olisi kiinnostunut pukeutumaan kauniisti ja trendikkäästi.

Pikku hiljaa palaute on kuultu ja kauppiaat reagoivat siihen. Hienoa! Juuri saimme tiedon, että tänä syksynä Lindex ottaa plus-koot pysyväksi osaksi mallistojensa kokovalikoimaa. Lindex tarjoaa jatkossa naisten muotia koosta XS kokoon 3XL. Erillinen plus-koon Generous-mallisto tulee uudistuksen myötä poistumaan, ja kaikki asiakkaat voivat löytää omassa koossaan olevaa muotia kaikista naistenmallistoista. Ei enää isojen tyttöjen osastoa ja lannistavia ostokokemuksia. Toivottavasti mahdollisimman moni kauppaketju seuraa perässä.

lindex2fall-fashion-heroes-lindex-2016-1.jpg

Lindex Fall Fashion Heroes -mallisto lanseerataan kaikissa myymälöissä ja osoitteessa lindex.com 22. syyskuuta 2016.

Teksti: Anna Karhunen, joka ostaa yleensä mekkonsa COS:ista ja Monkista. Niissä ei isojen tyttöjen osastoja tarvita, leikkaukset ovat reiluja ja vaatteet tyylikkäitä.

Kuva: Lindex

 

muoti ostokset trendit
Kommentit (14)
  1. Löysiä villapaitoja, nakkihousuja ja poikkiraitaa. Ei valitettavasti vielä vakuuta. Stailaus ja mallit korostavat keskivartalon leveyttä. Positiivista mallistossa on punaisten sävyjen käyttö. Olen lopen kyllästynyt mustan, valkoisen ja harmaan arkisen tylsään liittoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *