Hyvästi, televisio!

kati.jpg

Jep, on se kauniimpi. Kotini nimittäin. Kannoin viikko sitten ullakolle television, jonka olen avannut puolen vuoden sisällä ehkä kolmesti. Vanhan mustan rotiskon päätehtävä oli kerätä pölyä olohuoneen senkin päällä. Usein myös kolhaisin siihen käsivarteni ohi kävellessäni. Nyt töllön tilalla on taulu, kukkamaljakko ja tasolle pikkuhiljaa kasaantuva säläpino.

En ole asunut paria kuukautta pidempään kodissa, jossa ei ole televisiota. Sellainen oli jossain nurkassa kaikissa opiskeluaikojen kesäkämpissäkin. Viimeisimmät pari vuotta olen katsonut lempiohjelmani Emmerdalen ja Grand Designsin enimmäkseen muilta laitteilta ja niinä aikoina kun minulle parhaiten sopii, mutta vasta nyt sain raivattua ullakkokomeroon tilaa televisiolle ja digiboksille.

Ylevästi sanottuna: tämä on yhden aikakauden loppu. Arkisemmin ilmaistuna: elämässäni on vähemmän tavaraa, jonka pinnalta kevään kova valo paljastaa pölykerroksen. Käsi ylös, kuka muu on luopunut televisiosta?

Kati, toimituspäällikkö

Kuva: Sanna Lehto

Viikon haaste: Jaa oma kevätpiristyksesi blogissasi, lue täältä lisää ja osallistu!

Toimitus kertoo tällä viikolla kevään kunniaksi omia piristyskeinojaan. Luvassa on muodonmuutoksia, tyylivinkkejä ja muuta, pysy kuulolla!

kevatpiristys_0.jpg

Leikkaa hiuksesi lyhyiksi, anna mennä.Aamupala saa flirttailemaan. Ai mitä?Ehkä ensi viikolla sinäkin menet yökkärissä töihin?

Kommentit (19)
  1. Elän tarinoista ja televisio on mun elokuvateatteri! Elokuvateatteri, jossa kukaan ei rapistele (paitsi joskus koira), jossa leffan saa paussille kun menee hakemaan lisää evästä, jossa voi silittää kissaa ja johon menemistä varten ei tarvitse hankkia lapsenvahtia. Muuhun ajantappoon sitä ei juurikaan käytetä.

    Olen kyllä ymmärtänyt, ettei televisio ole mikään erityisen trendikäs sisustuselementti ja leffat pitäisi jaksaa estetiikan nimissä tihrustaa jonkun pädin näytöltä, mutta ei hätää, onneksi täällä on kaikki muukin ”sisustus” tyylillisesti linjassa telkkarin kanssa. 😛

     

     

  2. En oo ikinä omistanu televisiota enkä aio ostaa ! Pärjää hyvin ilman. Eipä tuu istuttua tv:n ääressä vaan tekee jotain muuta.

    1. Hyvä linja! Mä tosin oon huomannut, että mun elämässä se jokin muu, jolta telkkarin katsomisajan usein sanotaan olevan pois, ei ole mitenkään kehittävämpää tai aktiivisempaa kuin töllö.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *