Hyviä blogiuutisia: Pupulandia, Kiitos hyvää ja Sara K muuttavat Lilyyn!

Nyt on huippuja uutisia: Laatublogit Pupulandia, Kiitos hyvää ja Sara K muuttavat Lilyyn. Aiemmin Trendi.fissä majaa pitäneiden Jennin, Virpin ja Saran osoitteet ovat Lilyssä huomisesta, torstaista alkaen.

Miksikö? Lily ja Trendi ovat sisarmedioita, joita tehdään samassa toimituksessa. Trendillä on ollut oma blogi yhteisössä jo lähes vuoden, ja Trendin muoti- ja kauneustuottajien uusi blogi Nissi & Nuotio starttasi tänä keväänä. Mikäpä siis luontevampaa kuin että Trendi.fin bloggaajatkin muuttavat samaan paikkaan.

Lopputulos: Lilyn yhteisö saa kolme ässää blogia lisää, ja suosikkiblogien lukeminen helpottuu, kun yhä useampi niistä löytyy samasta osoitteesta.

Trendin pitkäikäiset blogit ovat monille vanhoja tuttuja, mutta uusille lukijoille lienee pieni esittely paikallaan. Tutustu näihin ihaniin naisiin tänään ja ryhdy blogien seuraajaksi Lilyssä huomenna.

jenni_0.jpg

Pupulandia

Huippusuositun Pupulandia-blogin kirjoittaja ja mediatyöläinen Jenni Rotonen kirjoittaa tyylistä, kauneudesta, muodista, sisustuksesta ja kulttuurista. Pupulandiassa puhutaan kauniista asioista – vakavampia aiheita unohtamatta.

Viime aikoina Jenni on sisustanut blogissa uutta kotiaan ja onnistunut innostamaan lukijansakin esimerkiksi työpöydän hankinnasta.

 

virpi.jpg

Kiitos hyvää

Kiitos hyvää on Virpi Mikkosen hyvinvointiblogi, jossa asuu hyvä olo. Hyvinvointivalmentaja ja vapaa toimittaja Virpi kirjoittaa ravinnosta ja kauneudesta sekä jakaa reseptejä ja hyvän olon vinkkejä lempeällä, rennolla ja reippaalla otteella.

Reseptivihkot auki ja printteri lämpiämään – Virpin kakkureseptit ovat vertaansa vailla!

 

sara_k.jpg

Sara K

Vapaa kirjoittaja ja stailisti Sara Karlsson kirjoittaa Sara K -blogia, jossa puhutaan tyylistä, kauneudesta ja hyvästä elämästä. Saran blogissa pohdiskellaan inspiraatiota, elämän tarkoitusta, henkistä kasvua ja hyvinvointia ja katsellaan paljon kauniita kuvia.

Viime aikoina Sara K:ssa on nähty elämä matkana ja mietitty, mikä tekee ihmisen onnelliseksi.

 

Lämmin tervetulotoivotus uusille lilyläisille Jennille, Virpille ja Saralle!

Voit lukea blogeja Lilyssä huomisesta alkaen. Vanhaan osoitteeseen naputtelevat ohjataan ensi viikosta lähtien automaattisesti uuteen paikkaan.
Nappaa uudet osoitteet kirjanmerkkeihisi jo nyt:

Pupulandia
Kiitos hyvää
Sara K

 

Kommentit (4)
  1. Tsemppii toimituksen väelle! 🙂 Kyl se siit! Ja ihanaa ihanat Sara + Virpi! 

  2. Wuhuuuij! Kaikki hyvät on nyt samassa paikassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *